Masina de spalat rufe Slim Arctic AFD1000A+, Clasa A+

O masina de spalat rufe cu tehnologii si sisteme avansate, cu capacitate de incarcare mare, dar un consum redus este cea mai potrivita pentru o familie, chiar una mai numeroasa, dar poate fi destul de scumpa insa. Totusi, o astfel de masina de spalat rufe, care se potriveste cerintelor de mai sus si descrierii, este Arctic AFD1000A+, la un pret foarte bun chiar (verifica aici pret actualizat), care o face sa merite pe deplin achizitia.

Capacitate de incarcare de 6kg, clasa A+

Masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+ prezinta incarcare frontala, avand o capacitate de incarcare de maxim 6 kg, ceea ce asigura spalarea unei cantitati optime de rufe deodata. Poti astfel spala toate rufele familiei dintr-o singura incarcatura; speli astfel si mai rar decat de obicei. Viteza de centrifugare poate atinge 1000 de rotatii pe minut, fiind una foarte buna, in raport cu capacitatea de incarcare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic AFD1000A+ sta foarte bine si la clasa de eficienta energetica, care a primit si un plus: A+. Clasa de eficienta la spalare este A, iar clasa de eficienta la centrifugare este C. Toate aceste clasari asigura un consum redus de resurse: 33 litri de apa si 0.85 kwh in program standard. Asadar, o masina de spalat rufe incadrata in clasa de eficienta energetica A+, cum e si Arctic AFD1000A+, are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche sau cu o clasa energetica mai mica. In concluzie, ai, datorita ei, beneficiul consumului redus de apa si curent electric, mai ales.

Tehnologia proprie TET – Tehnologie de Economisire pe Termen lung

Dar, mai ales, masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+ se lauda cu tehnologia proprie, noua TET – Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Cu masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+, cu tehnologia TET, iti asiguri rufe perfect curate si improspatate, faci economie de bani, timp, apa, curent electric si detergent. Aceasta tehnologie inovatoare vine cu o serie de programe utile si functii inteligente si moderne, precum EcoDose, AquaSafe si EcoWash, care sustin tehnologia de economisire pe termen lung.

EcoDose reprezinta un dispozitiv amovibil al sertarului de detergent si permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida. Aceasta posibilitate de a opta pentru detergent sub forma lichida este tot o forma de a face economie pe termen lung.

AquaSafe reprezinta sistemul de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa. Acesta asigura atat optimizarea consumului de apa, cat si siguranta in utilizare.

EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, detinuta de majoritatea programelor masinilor de spalat din seria TET. Datorita acesteia, beneficiezi de economie de pana la 80 % la energie.

16 programe utile

Nici la programele de baza nu sta rau masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+, pentru ca prezinta un numar total de 16 programe: program rapid (14 minute), program de prespalare, program de extra clatire, program de rufe sintetice, program pentru bumbac, program de spalare tesaturi din lana, program pentru consum redus de energie, program pentru rufe delicate, program de spalare manuala, program Mix, program special de spalare Camasi, posibilitatea de programare intarziata etc.

Functia de amanare a pornirii ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de pana la 24 de ore, astfel incat sa functioneze la orice ora dorita. Un beneficiu oferit de un astfel de program este faptul ca poti economisi prin faptul ca poti alege sa speli in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (orare de noapte, tarif de weekend).

Silentioasa, cu multiple sisteme de siguranta

In plus, Arctic AFD1000A+ prezinta si un sistem de control electronic al balansului, un sistem special de reglare a consumului, un selector de centrifugare, un sistem de siguranta cu blocare impotriva accesului copiilor in timpul functionarii (CHild Lock), protectie impotriva inundatiilor, cu oprire automata in cazul unei astfel de probleme etc.

Functia Child Lock asigura o mai mare siguranta a masinii de spalat, dar si a copiilor, in sensul ca permite blocarea butoanelor in timpul functionarii, pentru a evita orice actionare a butoanelor de catre copii in timpul spalarii. Sistemul electronic de control al balansului asigura distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, elimina astfel vibratiile si zgomotul din timpul functionarii, mai ales din timpul stoarcerii. Ai parte astfel de confort si de un aparat de spalat extrem de silentios. Poti spala astfel oricand, pe timp de zi sau noapte, fara sa iti deranjezi vecinii sau alte persoane din casa.

Design simplu si display LCD modern; dimensiuni tip Slim

Arctic AFD1000A+ este o masina de spalat rufe Slim/ingusta, asigurandu-te ca incape in spatiul dorit, castigand astfel si loc pentru alte lucruri din zona in care o vei amplasa. Masoara, prin urmare, 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si doar 45 cm in adancime. Hubloul are un unghi de deschidere de 165 grade. Cantareste 60 kg.

Desi arata clasic, fiind de culoare alba, are totusi o combinatie eleganta cu gri-deschis la nivelul ramei hubloului si al panoului de control si dispune de un afisaj cu ecran LCD mare, modern. Acesta din urma iti permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat, precum si etapa de spalare in care se afla. Ai parte de confort in plus astfel si iti poti utiliza timpul mult mai eficient.

Masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+ Slim, clasa A+, capacitate de incarcare 6 kg

Concluzie

Arctic AFD1000A+ este o masina de spalat rufe de familie economica si ergonomica, eficienta, cu multiple functii si programe care sa iti asigure rezultate excelente cu un efort redus si confort maxim, silentioasa, incapatoare (capacitate de incarcare pana la 6 kg), afisaj modern digital cu panou de control usor de utilizat, tehnologii avansate etc., toate la un pret foarte mic, care o fac sa merite din plin achizitia.

Arctic CB1000A+, alternativa mai ieftina

Daca ai insa o familie mai putin numeroasa sau nu ai familie inca, poti alege o masina de spalat rufe similara, cu o capacitate de incarcare obisnuita, de 5 kg, de la acelasi producator, destul de puternica si cu destule programe si aceasta, insa nu cu tehnologie TET si display cu ecran LCD: Arctic CB1000A+. Aceasta este tot Slim, are si ea clasa de eficienta energetica A+, insa este mai simpla si costa mai putin, ceea ce o face si mai rentabila daca nu ai nevoie neaparat de ceva ultraavansat si cu o capacitate prea mare de incarcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *