Arctic AFD7001A+++ Mașină de spălat rufe ieftină cu capacitate mare – 7 kg

Mașina de spălat rufe Arctic AFD7001A+++ este una dintre cele mai bune variante pe care ai putea să le cumperi la momentul redactării acestui articol. Mai ales dacă cauți o mașină de spălat rufe ieftină de capacitate mare și care să vină de la o marcă apreciată de către români.

Arctic AFD7001A are un preț excelent (verifică aici preț actualizat), capacitate mare de încărcare, un display foarte util și mai presus de astea – este și un produs cu un grad de eficiență ridicat – fiind cotat la clasa A+++.

Model ideal famiilor numeroase

Mașina de spălat este una cu încărcare frontală și are o capacitate de mare – de  7 kilograme – ideale famiilor cu multe haine murdare sau acolo unde sunt prezenți și 1-2 copii. Știm că pentru copii e de spălat mult și des, așadar o mașină de spălat cu încărcare mare ajută mult.

Clasa de eficiență energetică la spălare A+++ ajută la consum. Modelul, din acest punct de vedere, este încadrat practic între cele mai eficiente și economice mașini de spălat rufe.

În plus, panoul de comandă este dotat cu un ecran LED care afișează informații importante iar panoul de comandă are instrucțiunile și selectorul de programe în limba română. Așa poate fi deosebit de util și persoanelor în vârstă care la selectarea programului trebuie doar să citească programul ales.

Dimensiuni standard

Mașina această de spălat rufe are dimensiuni standard, atât pe lungime și înălțime, cât și pe adâncime.

Dimensiunile ei sunt de 84 centrimetri înălțime, 60 cm lungime și 51 cm adâncime. Fiind o mașină de spălat mare, are și multe kilograme – 63.

Verifică aici preț actualizat, poze și mai multe specificații

Pentru cei care caută un model de mașină de spălat mai slim, dar și cu o capacitate mai mică de încărcare, o variantă ar putea fi Beko WKB61032Y.

Numeroase programe de spălare disponibile

Cel mai interesant lucru din fișa de specificații a mașinii de spălat de la Arctic este că are un program de spălare rapidă care ar termina în doar 14 minute spălarea. Cu siguranță este vorba de spălare în apă rece, dar totuși – programul este foarte rapid.

Această mașină de spălat are un număr de 19 programe de spălare, un număr extrem de mare din care se poate alege. Dintre programele care mi-au ridicat o sprânceană aș aminti programul pentru consum redus de energie sau programul mix.

Nu este neapărat cea mai silențioasă mașină de spălat, are un zgomot de 65 decibeli la spălare și 78 decibeli la centrifugare. La centrifugare, zgomotul produs este comparabil ca intensitate cu cel al unui aspirator.

La fel ca la modelele Beko, și această mașină de spălat este compatibilă pentru a avea o garanție extinsă de până la 5 ani. Așadar, după achiziție, înregistrați-vă pe site-ul Arctic. Atenție, promoția este valabilă până la 30 iunie 2017.

În mod normal, garanția produsului, oferită pe eMAG este de 36 luni (3 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *