Arctic AFD7201A+++ Masina de spalat rufe ieftina de mare capacitate

Arctic AFD7201A+++ este o mașină de spălat clasică, de mare capacitate, cu încărcare frontală. Are avantajul unei utilizări simple și a unei capacități de încărcare la spălare de 7 kilograme de rufe uscate.

Acest lucru face ca această mașină de spălat rufe să fie deosebit de utilă pentru familiile de 3 sau mai multe persoane.  Este extrem de important să alegi bine o mașină de spălat rufe, mai ales din prisma capacității.

Iar prețul acestei mașini de spălat este echilibrat în raport cu performanțele sale și a opțiunilor pe care le prezintă – verifică aici preț actualizat.

Consum redus de energie electrică

Acest model Arctic AFD7201A+++ vine cu cea mai înaltă clasă de eficiență energetică pe care o întâlnim la mașinile de spălat rufe, fiind încadrată în clasa de eficiență A+++.

Cu o viteză de centrifugare de până la 1200 rpm, clasa de eficiență la centrifugare este încadrată la clasa B.

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++
Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design comun Arctic – Beko

Designul acestei mașini de spălat rufe de la Arctic este în linia obișnuită a celor de la Arctic. Iese în evidență displayul care afișează informații super-utile despre programele de spălare dar și panoul de control cu selectorul de programe.

Faptul că are selectorul de programe în limba română îl face extrem de ușor de utilizat și de către persoane în vârstă.

În rest, Arctic AFD7201A+++ are un design destul de clasic. Sub display și pe lângă mai sunt câteva opțiuni pentru personalizarea programelor și desigur – compartimentul pentru detergent.

Unghiul de deschidere pentru cuva mașinii de spălare este de 155 grade. Nu este cel mai mare unghi de deschidere, dar totuși este suficient pentru o manevrare ușoară la capacitatea aceasta de încărcare.

19 Programe de spălare

Poate cel mai lăudat program de spălare este cel de spălare rapidă. Acesta este prezent pe acest model Arctic și poate spăla în doar 14 minute haine cu un volum redus de murdărie.
Totuși, personal cred că acest program este prea rapid pentru utilizare regulată.

Probabil însă că programul de spălare Mixt 40 ar putea fi cel mai folosit, pentru că permite spălarea împreună a rufelor din materiale diferite, dar de aceeași culoare.

În total, mașina de spălat vine cu 19 programe diferite de spălare plus personalizări din care poți să alegi. Are o capacitate foarte mare de personalizare, ceea ce îl face super grozav familiilor cu nevoi diferite.

Arctic AFD7201A+++ nu este o mașină de spălat rufe foarte slim, totuși având în vedere capacitatea mare de încărcare, are dimensiuni foarte bine proporționate, dimensiunea pe adâncime fiind de doar 51 cm. În rest, are dimensiunile clasice ale unei mașini de spălat rufe – 84 cm înălțime și 60 cm lățime.

Are o greutate destul de mare – 63 kilograme fără încărcătură, ceea ce însă îl face și stabil, desigur dacă este reglat bine la piciorușele de fixare.

Nu este o mașină de spălat rufe foarte gălăgioasă. Desigur, se aude când spală, și mai ales când centrifughează, dar utilizatorii nu au listat această mașină de spălat Arctic ca fiind prea gălăgioasă.

Așadar, dacă stați la bloc, poate ar fi o idee să nu spălați în miez de noapte 🙂

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *