Combina frigorifica Arctic AK 346BS+

Arctic AK 346BS+ este o combina frigorifica destul de incapatoare, cu un consum redus de energie si la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat). Este conceput pe un design modern, are minimul de functii uzuale si este usor de intretinut. O alternativa ieftina pentru o bucatarie moderna.

La partea de functii ale combinei frigorifice Arctic AK 346BS+ as putea mentiona cea de super congelare, avertizarea sonora pentru usa deschisa, iluminat interior si termostat reglabil manual. Desigur, la partea de minusuri, ar fi multe de mentionat, insa am sa ma limitez la a indica faptul ca nu dispune de o racire prin curenti de aer rece specifica tehnologiei No Frost, iar acest lucru inseamna, pe langa celalalte dezavantaje, ca desi frigiderul are o dezghetare automata, congelatorul va necesita o decongelare periodica manuala.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic AK 346BS+ Interior

Electrocasnicul are o structura a frigiderului divizata pe 3 rafturi din sarma tratata special, 4 suporti din plastic alimentar pentru usa, suport pentru oua si compartiment special pentru depozitarea legumelor si fructelor. Congelatorul are un numar de 3 compartimente din plastic transparent si reuseste sa congeleze pana la 5 kg in 24 de ore.

Designul aparatului este realizat pe culoarea argintie si abordeaza o linie moderna, minimalista. Cele doua usi au un sistem de deschidere pe dreapta prin maner vertical, insa, un simplu schimb de balamale poate rezolva comutarea acestora cu deschidere spre stanga, in cazul in care locuinta ta solicita acest lucru.

Sub aspect tehnic, combina are niste dimensiuni destul de impresionante, de 185.3 x 59.5 x 60 cm si un volum total net de 292 l structurat pe 205 l pentru frigider si 87 l pentru congelator. Consumul modest de energie o incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, cu un consum de 267 kWh pe an. Are o autonomie de functionare fara alimentare electrica este de 18 h, functioneaza cu un singur compresor si raceste pe baza agentului R600a de tip freon.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *