Combina frigorifica Arctic AK 386B+

Datorita noii etichete tehnologice TET, Arctic a reusit sa dezvolte o linie de produse avantajoase atat prin raportarea la aspectul financiar cat si cel al consumului de energie si timp. Combina frigorifica Arctic AK 386B+ face parte din aceasta linie, iar astfel tu poti beneficia de un aparat de capacitate mare, consum redus si functii avansate la un pret foarte avantajos (verifica aici pret actualizat).

Dca totusi aparatul este pe placul tau, insa dimensiunile sunt putin prea mari pentru spatiul de care dispui, Arctic a creat o varianta usor mai compacta, Arctic AK 346B+, acelasi pret, aceleasi caracteristici dar cu 16 cm mai scunda si cu un volum cu 39 l mai redus.

La partea de functii, iti pot spune ca este un frigider modern insa nu cu tehnologii foarte noi. Spre exememplu, raceste static, nu are sistem No Frost de racire prin curenti de aer rece, ca atare chiar daca la frigider dezghetarea se face automat, la congelator, periodic, va trebui sa faci aceasta treaba manual. Tot in ceea ce priveste congelatorul, insa un aspect pozitiv, acesta beneficiaza de o tehnologie Multi Frost Zone de la Arctic, care ofera o congelare calitativa gratie usii rabatabile care permite depozitarea produselor mai mari si tavitelor speciale pentru fructe congelate si gheata.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic AK 386B+

Aparatul este dotat cu functie de super-racire pentru o mai buna conservare a alimentelor foarte perisabile si ca sistem ingenios atat poentru siguranta ta cat si a aparatului frigorific, Arctic AK 386B+ beneficiaza de EcoBuzz, sistem de avertizare sonora atunci cand usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut sau in momentul in care este accidental lasata deschisa. Electrocasnicul dispune de termostat reglabil manual si iluminare interioara.

Ca si constructie a interiorului, frigiderul este dotat cu 4 rafturi din sarma special tratata, reglabile pe verticala, 5 suporti pentru usa, compartimente special proiectate pentru conservarea branzeturilor, a legumelor si a fructelor. Congelatorul are o capacitate de cingelare de 5 kg in 24 ore si o structura compartimentata cu 3 sertare din plastic alimentar transparent.

La detaliile tehnice ale combinei, aceasta are o inaltime de 201 cm, o latime de 59,5 cm si o adancime de 60 cm, un volum al frigiderului de 244 l, al congelatorului de 87 l si unul total net de 331 l. Din punct de vedere al eficientei energetice, este clasificat A+ si are un consum de 267 kWh pe an. Are o autonomie de functionare fara alimentare electrica de pana la 18 ore, functioneaza cu un singur compresor si raceste pe baza agentului tip freon R600a.

Designul combinei frigorifice este simplu dar nu banal. O combinatie intre o carcasa de culoare alba si accesorii argintii ii dau o nota distinctiva fata de celalalte produse, iar indicatorul de functionare mic, de culoare albastra amplasat pe marginea superioara argintie a aparatului de asemenea este un detaliu bine incadrat. Usa este proiectata cu manere verticale si deschidere pe partea dreapta insa cu posibilitatea de a o comuta, la nevoie, pe stanga.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *