Combina frigorifica Arctic AK 386BS+

Pentru cei care nu cred ca poate exista o bucatarie moderna la un pret avantajos, combina frigorifica de la Arctic AK 386BS+ a fost conceputa pentru a alunga aceasta idee. Ce e drept, nu este un produs cu tehnologii foarte avansate sau complexe, insa este bine facut, cu un aspect modern, un consum redus de energie si un pret foarte rezonabil (verifica aici pret actualizat).

Alternativa mai redusa ca dimensiune si evident, pret, dar din aceeasi linie tehnologica, este combina frigorifica Arctic AK 346B+, la un cost de 1170 lei si de asemenea cu avantajul returului, de la Emag. Daca totusi preferi in bucataria ta albul clasic, ar mai fi variantele, de asemenea din aceeasi serie si la acelasi pret de 1270 lei: Arctic AK 386B+, respectiv Arctic AK 346B+.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic AK 386BS+

Arctic AK 386BS+ dispune de sistem Eco Buzz de avertizare sonora pentru atunci cand usa este deschisa un timp indelungat sau necorespunzator inchisa. De asemenea, aparatul are sistem de iluminare interioara, termostat reglabil manual si functie de congelare rapida. Exista si minusuri, insa de inteles daca iei in calcul pretul foarte accesibil al aparatului – spre exemplu, racirea este pe sistem static, nu beneficiaza de tehnologie No Frost prin curenti de aer rece iar acest lucru se reflecta in necesitatea de a dezgheta manual congelatorul.

Frigiderul are sistem de dezghetare automata si este destul de eficient compartimentat: 4 rafturi metalice special tratare si igienizate care au posibilitatea ampalsarii multiple, in fucntie de necesitatile tale, 5 suporti pentru usa, compartiment special pentru branzeturi, suport pentru oua si 2 compartimente pentru depozitarea fructelor si legumelor. Congelatorul beneficiaza de sistem Multi Frost Zone, are 3 compartimente dintre care unul destinat congelarii rapide, iar mediu, are o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.

Aspectul armonios, modern este rezultatul culorii argintiu-inox al aparatului, manerului ergonomic vertical ce asigura o manipulare lejera si al displayului de mici dimensiuni pe LED albastru, incorporat in partea superioara a aparatului. Usile au proprietatea de a se adapta caminului tau, gratie reversibilitatii acestora.

Aparatul este unul de dimensiuni destul de impunatoare, o inaltime de 201 cm, latime de 59.5 cm si adancime de 60 cm, un volum total net de 331 l din care 244 l frigider si 87 l congelator. Consumul energetic este foarte bun, de clasa A+, in traducere, in jur de 267 kWh pe an. Racirea este garantata unui singur compresor si agentului R600a de tip freon, iar fara curent, poate duce o autonomie de 18 ore.

Daca esti in cautarea unui produs cu design modern, spatios si economic in acelasi timp, la pretul de 1330 lei te poti indrepta spre combina frigorifica de la Arctic AK 386BS+. La sfarsitul articolului, iti mai reamintesc de oferta de care poti beneficia daca achizitionezi produsul de la E-mag, si anume sansa de a-l returna in termen de 30 de zile, in cazul in care te declari nemultumit de calitatea acestuia.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *