Arctic AK54270+ Combină frigorifică ideală persoanelor singure

Piața este inundată de combine frigorifice de dimensiuni mari, care consumă multă energie electrică și te fac să cumperi multă mâncare, pe care ajungi în final să o arunci la gunoi. Aceia dintre voi care locuiesc singuri cu siguranță înțeleg acest lucru. Și, de multe ori, pentru că nu prea există combine frigorifice de dimensiuni mici, foarte mulți aleg să cumpere un frigider, dar se trezesc ulterior cu problema că nu au o unitate de congelare încăpătoare.

Arctic AK54270+ vine și rezolvă această problemă, fiind o combină frigorifică excelentă persoanelor care locuiesc singure și nu au necesități de depozitare atât de mari, dar totuși au nevoie și de partea de congelator.
Este o combină frigorifică extrem de simplă, dar clasa energetică este ridicată și economisește energie, iar prețul la care se vinde acest model este și el ideal. Dacă îl prindeți și la o promoție, ar putea să fie una dintre cele mai bune investiții.

? verifică aici prețul de astăzi și stoc aici

Trebuie însă spus că dimensiunea combinei frigorifice nu este foarte mică, adică cu siguranță ar trebui să fie încăpătoare pentru persoane singure, dar poate fi bună și pentru cupluri care nu stau foarte mult pe acasă sau nu gătesc prea des.
Combina această frigorifică are o înălțime de 170.5 cm, iar lateralele sunt de 54 x 60 cm.

? Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design curat – complet alb

Designul combinei frigorifice AK54270+ iese în evidență printr-un alb imaculat, atât pe laterale cât și mânerele fiind albe.

Inclusiv interiorul este complet alb.

Compartimentare

Unitatea frigiderului este organizată cu 4 rafturi de sticlă și un compartiment mare de fructe și legume. Două dintre polițele superioare ale frigiderului pot fi ajustate în înălțime, dar nu este prea mare posibilitate de personalizare aici.
Ușa are patru rafturi, din păcate toate sunt deschise. În partea inferioară, așa cum ne-am obișnuit, este raftul pentru sticle.

Reglarea termostatului și a puterii de răcire se face prin butonul rotativ din partea superioară a unității frigiderului.

Combina aceasta frigorifică, ca mai toate, vine cu suportul pentru ouă și cu tava pentru gheață inclus.

Congelatorul este și el organizat în trei compartimente de dimensiuni variate. Cele două de deasupra par de aceeași dimensiune, cel inferior fiind ceva mai înalt, dar cu mai puțin spațiu, pentru că în spatele său este plasat compresorul aparatului frigorific și mai ia din spațiu.

Ușile au o deschidere standard la dreapta, dar dacă vrei să schimbi deschiderea, pentru a se potrivi mai bine nevoilor tale, este de mențioant faptul că ușile sunt reversibile.

Combina frigorifică are o greutate de 52 kilograme.

Două funcții utile și interesante pe care le posedă este cea de funcție super-congelare și sistemul antibacterian.

În concluzie, așa cum spuneam și în deschiderea acestui articol cu privire la specificații combinei frigorifice Arctic AK54270+, modelul poate fi extrem de util

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *