Combină frigorifică Arctic AK54305M30MT – variantă ieftină și încăpătoare pentru familii mici

Arctic AK54305M30MT este o combină frigorifică ieftină și relativ încăpătoare care se bucură de aprecierea clienților pe site-urile de vânzare online. Din punct de vedere al capacității, aceasta poate fi o variantă foarte bună pentru familiile de până la 3 persoane. Pentru familii mai mari sau care gătesc mai des este posibil să nu fie de ajuns sau să fie nevoie de o ladă frigorifică suplimentară.

Combina frigorifică nu dispune de cine știe ce tehnologii avansate, butoane externe sau LED-uri, fiind mai degrabă o variantă clasică. Reglarea puterii de răcire se face clasic prin rotirea termostatului plasat pe plafonul din interiorul combinei frigorifice. Reglarea este foarte simplă, întocmai ca la aparatele frigorifice clasice. Acest lucru poate fi un avantaj dacă persoana care are nevoie de acest aparat frigorific are nevoie de o variantă mai clasică și ușor de setat.

Designul este unul clasic și minimalist, dar față de clasicul alb avem parte de o culoare gri-metalică foarte elegantă.
Combina frigorifică are o înălțime de 183 centimetri, lățimea de 54 centimetri și o adâncime de 57.4 centimetri. Greutatea este una destul de standard, de 55 kilograme, evident majoritatea greutății fiind în zona compresorului.

Deschiderea nu este prin mânere, ci prin niște fante dispuse sub ușa frigiderului, respectiv pe partea superioară a congelatorului. Acest lucru facilitează necesarul de muncă privind schimbarea direcției de deschidere pentru că nu ai de schimbat și mânerul.

Partea de frigider a acestei combine vine cu o capacitate de stocare de aproximativ 204 litri, iar compartimentarea este pe 4 rafturi din sticlă securizată și un sertar special pentru legume – Garden Fresh. Cele două rafturi superioare au un minim de reglaj pe înălțime prin dispunerea posibilă pe mai multe nivele. Iluminarea interioară este pe becuri LED, ca la majoritatea frigiderelor moderne. De asemenea, pe ușă se regăsesc și 4 rafturi pentru sticle, raftul inferior permițând plasarea sticlelor de dimensiune mare.

Partea de congelator vine cu o capacitate de 87 litri și are o dispunere clasică pe 3 sertare. Capacitatea de congelare este de 4 kilograme/oră, o capacitate nu foarte mare.

Ambele uși ale combinei frigorifice sunt reversibile, deschiderea putând fi schimbată pentru a se configura cât mai bine spațiul. De asemenea, faptul că mânerul este integrat în ușă, așa cum scriam mai sus, ajută la operațiunea aceasta.

Printre accesoriile cu care vine această combină frigorifică menționez tava pentru gheață din congelator și suportul pentru ouă.

Una dintre marile avantaje ale acestei combine frigorifice de la Arctic este prețul foarte bun pentru caracteristicile pe care le are.

De asemenea, este de spus că acest aparat frigorific Arctic AK54305M30MT este lăudat pentru silențiozitatea oferită, având un nivel de zgomot de referință de doar 38 decibeli (clasa de zgomot C).
Clasa de eficiență energetică dacă ne raportăm la valorile vechi din normele energetice este A+, iar conform noilor norme este încadrat în clasa de eficiență energetică D+. Dacă ar fi să traducem ar însemna că eficiența energetică este medie spre bună în raport cu produsele noi de pe piață.

Clasa climatică este una potrivită pentru teritoriul României, fiind inclus în clasele SN-ST, putând funcționa de la +10 grade celsius la 38 grade celsius. Autonomia în cazul întreruperii cu energie electrică este de până la 16 ore, fără deschiderea ușilor.

Acest Arctic AK54305M30MT este un produs mai recent și similar al variantei Arctic AK54305MT+.

Manualul de utilizare pentru această combină frigorifică se poate descărca de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *