Combină Frigorifică Arctic AK54305NFMT+ cu sistem de racire no frost si capacitate medie

Combinele frigorifice sunt preferate de majoritatea romanilor in detrimentul frigiderelor deoarece ofera eficienta energetica, tehnologii inovatoare si un design modern. In plus, o combina frigorifica combina de minune designul cu functionalitatea.

Aceasta combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ a fost special conceputa pentru a satisface nevoile oricarei familii.  Este o combina frigorifica dotata cu sistemul de racire No Frost, o tehnologie de racire care face ca pe peretii interiori ai frigiderului sa nu se depuna gheata. Găsiți aici mai multe detalii despre tehnologia No Frost.

Chiar și așa, combina frigorifică Arctic AK54305NFMT+ este un model care se vinde cu un preț foarte echilibrat – verifică aici preț actualizat.

Aceasta combina frigorifica are un volum net total de 266 de litri din care frigiderul dispune de 190 de litri iar congelatorul de 76 de litri. Combina este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si ofera un consum mediu anual de 288kw. 

Este un model foarte similar cu modelul puțin mai mare Arctic AK60340NFMT, dar care se vinde la un preț ceva mai mare, dar totuși l-am recomanda dacă bugetul vă permite – îl găsiți aici.

In cazul in care are loc o pana de curent aceasta combina frigorifica ofera o autonomie de 16 ore, alimentele fiind pastrate eficient, in conditii de siguranta. Aparatul dispune de functia de super-congelare ceea ce inseamna ca alimentele asezate ulterior in compartimentul frigiderului se pot congela in cel mai scurt timp cu putinta.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Compartimentul frigiderului la acest Arctic AK54305NFMT+ este alcatuit din trei rafturi din sticla securizata, deosebit de rezistente si usor de intretinut. Aceste rafturi sunt destul de late ceea ce inseamna ca se poate aseza pe ele o cantitate suficienta de alimente dar si de recipiente.

Frigiderul mai este prevazut cu un compartiment de legume si fructe in care acestea se pot pastra proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului au fost dispuse patru suporturi pentru amplasarea sticlelor si borcanelor dar si a recipientelor de mai mici dimensiuni.

Compartimentare pe trei sertare în congelator

Congelatorul modelului AK54305NFMT+ este alcatuit din trei compartimente cu o capacitate de congelare de 4 kilograme in 24 de ore. Dezghetarea se face in mod automat fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa depuna vreun efort in acest sens.

Fast Freeze Zone este un compartiment al congelatorului care ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Se poate folosi pentru absolut toate alimentele congelabile.

Combina frigorifica dispune de un design elegant, de culoare Metal Look, un aparat ideal pentru o bucatarie moderna.  In interior, frigiderul este dotat cu un termostat reglabil si sistem de iluminare. Toate frigiderele si combinele frigorifice  de la Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla in cel mai scurt timp temperatura in functie de nevoi si tinand cont de temperatura ambientala. Se poate schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele  in cea mai buna stare! 

Aceasta combina frigorifica Arctic este incadrata in clasa energetica A+ ceea ce inseamna ca ofera un consum redus de energie electrica spre deosebire de produsele din clasa A. Utilizatorul se poate bucura din plin functiile aparatului frigorific, cu un consum optim de energie electrica fata de modelele mai putin eficiente energetic.

Sistemul de iluminare Eco Led ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si un consum energetic de pana la 7 ori mai mic, spre deosebire de sistemele de iluminare traditionale. Compartimentele sunt perfect iluminate cu un consum redus de energie!

Tehnologia Air Flow Dual Tech este o tehnologie de racire creata pe baza de curenti de aer multidirectional care mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp si care asigura distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente ale aparatului frigorific impiedicand astfel amestecul mirosurilor intre acestea si deshidratarea alimentelor. Alimentele sunt pastrate mereu proaspete, gustoase si aromate!

Garden Fresh este un compartiment spatios si eficient dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele vor fi mereu proaspete si gustoase o perioada indelungata ca proaspat culese din gradina.

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ vine cu un raport pret/calitate  bun, deoarece este dotata cu tehnologia No Frost pentru sistemul de racire si este incadrata in clasa de eficienta energetică A+, care ofera un consum redus de energie electrica.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *