Arctic AK60320+ – Combină frigorifică simplă, ideală pentru persoanele care locuiesc singuri sau familiile mici

Arctic AK60320+ este o combină frigorifică extrem de simplă, dedicată celor care nu vor să investească sume considerabile în tehnologii pe care nu le vor folosi. Dimensiunile acestei combine frigorifice, împreună cu capacitatea de stocare, îl fac potrivit mai ales celor care locuiesc singuri sau familiilor mici, care nu au neapărat nevoie de foarte multă capacitate de stocare în aparatul frigorific.

Arctic AK60320+ este așadar o combină frigorifică simplă, dar care oferă un avantaj mare prin eficiența energetică, silențiozitate și ușurință de folosire.

În plus, este unul dintre cele mai ieftine modele de combine frigorifice din această grupă, făcând astfel acest model printre preferatele cumpărătorilor online din gama aceasta – ? verifică aici preț și disponibilitate

Aparatul acesta frigorific are clasa de eficiență A+, având un consum energetic redus. Totuși, această caracteristică deja este prezentă pe toate combinele frigorifice, făcându-se progrese semnificative de către producători în ultimii 5-10 ani pe partea această de economie electricitate.

Design exterior clasic alb

Desigul aceste combine frigorifice este extrem de standard, nu iese prin evidență cu nimic, albul fiind peste tot. Se prea poate spune despre designul acestei combine frigorifice că este un paralelipid dreptunghic perfect, producătorul renunțând inclusiv la mânerele exterioare.
Apropo de mânere, sistemul de deschidere este relativ interesant, pentru că nefiind mânere, deschiderea se face trăgând efectiv de ușilele compartimentelor. Pentru a facilita deschiderea mai ușoară, pe latura combinei frigorifice este un șanț care practic transformă lateralul ușii într-un fel de mâner.
Acest sistem l-am văzut mai uzual însă pe partea inferior-orizontală a ușilor combinelor frigorifice.

Trecând spre detalii mai tehnice, înâlțimea combinei frigorifice Arctic AK60320+ este de 185 centimetri iar lateralele au 59.5 x 60 centimetri, practic dimensiuni destul de clasice. 
Greutatea combinei frigorifice este de aproximativ 60 kilograme, așadar dacă îl comandați pentru acasă și vreți să îl mutați cu ușurință prin încăpere, ideal ar fi vorba ca două persoane să manipuleze aparatul frigorific.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitate totală de 295 litri

Spuneam că Arctic AK60320+ este o combină frigorifică perfectă pentru persoanele care locuiesc singure. Este la fel de bun și pentru familii de 2-3 persoane, dar aici s-ar putea ca dimensiunile să nu fie neapărat cele mai ideale, depinde foarte mult de obiceiurile fiecărei familii.

Capacitatea totală este de 295 litri capacitate de depozitare, împărțită desigur între unitatea superioară de frigider și cea inferioară a congelatorului.

Astfel, prin compartimentarea pe două unități, Arctic a oferit la această combină frigorifică un volum net de depozitare în frigider de 219 litri, iar pentru congelator 73 litri. Cred că cel mai devreme se va umple congelatorul, mai ales dacă cumpărați multe semipreparate pe termen lung.

Arctic AK60320+ vine cu o compartimentare practică

Frigiderul acestui aparat frigorific vine cu 3 rafturi din sticlă securizată care se pot ajusta destul de generos pe înălțime, oferind astfel flexibilitate suficientă oricărei nevoi de depozitare, desigur, care se încadrează în volumul frigiderului.
Pe lângă cele 3 rafturi ajustabile, mai există un raft fix, acesta fiind practic capacul lădiței de depozitare din frigider, denumit Green Box, ideal pentru depozitarea legumelor, fructelor sau a altor alimente care ar trebui ținute separat.

Pe ușa frigiderului vei regăsi patru rafturi pentru sticle și borcane, poziționate astfel încât să ofere flexibilitate și oferind soluție de depozitare pentru orice tip de sticle sau borcane la care te-ai gândi.

În partea de sus a frigiderului există termostatul reglabil pe cinci trepte de răcire. Acesta este identic și pentru frigider dar și pentru congelator.

Congelatorul lui Arctic AK60320+ este unul destul de comun, împărțirea fiind pe trei compartimente. Pentru o răcire mai rapidă, compartimentul din partea superioară este cel mai potrivit, acesta fiind cel cu congelare rapidă grației poziției fluxului de răcire.
Tot acolo se plasează și tăvița de gheață.

Fără tehnologii noi – doar cu eco buzz, în caz că ai uitat ușa frigiderului deschisă

După cum spuneam, această combină frigorifică Arctic se adresează celor care nu vor să plătească nimic în plus pentru tehnologii pe care nu le-ar folosi.

Touși, producătorii acestui aparat frigorific i-au inclus între specificații o funcționalitate foarte utilă – alarma pentru ușa uitată deschis. Astfel, dacă ușa e deschisă pentru mai mult de un minut, frigiderul va scoate un sunet de tip buzzer ca alarmă.

În rest, de menționat mai este că în ceea ce privește zgomotul, acest aparat frigorific nu excelează neapărat, dar nici nu este foarte gălăgios lac ei 42 decibeli pe care îi scoate în mod uzual.

O altă mențiune este că dacă vă hotărâți la acest produs și vreți să scăpați de frigiderul vechi, eMAG are în acest moment o campanie de buy-back prin care vă ridică vechiul electrocasnic și în schimb oferă un voucher valoric. Detalii aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *