Combină frigorifică Arctic AK60340NFMT – Capacitate 302 litri și tehnologie No Frost la preț mic

Combina frigorifica este cel mai popular aparat frigorific din locuintele romanilor, acesta fiind preferat in detrimentul frigiderului. Exista mari diferente intre un frigider si o combina frigorifica in ceea ce priveste caracteristicile si performantele tehnice chiar daca pretul poate fi asemanator. O combina frigorifica are performante tehnice mai ridicate decat un frigider. In plus, vine cu un volum mai mare, cu un confort sporit in utilizare si cu o clasa energetica mai buna.

Caracteristici si avantaje Arctic AK60340NFMT

Aceasta combina frigorifica Arctic AK60340NFMT se adreseaza persoanelor cu un buget mai limitat, ceea ce este dovedit și de prețul redus al acestui electrocasnic – verifică aici preț actualizat.

AK60340NFMT vine cu un design simplu, pe culoarea gri si arata foarte bine. In interior combina frigorifica prezinta trei rafturi din sticla securizata ce se pot ajusta in functie de nevoi, oferind posibilitatea de a aseza vase de dimensiuni mai mari.

Capacitatea totala a acestei combine frigorifice este de 302 litri, 205 litri pentru frigider si 97 de litri pentru congelator, un volum net total mai mult decat suficient pentru depozitarea tuturor alimentelor ce necesita pastrarea la rece. Dacă totuși crezi că este puțin, ai putea să consulți aceste sfaturi pentru organizarea alimentelor în frigider.

Combină frigorifică dotată cu sistem de răcire No Frost

Combina frigofirica Artic AK60340NFMT este dotata cu sistemul No Frost ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa iti faci griji cu privire la dezghetarea aparatului frigorfic. Acest sistem are capacitatea de a raci interiorul aparatului frigorific fara ca gheata sa se depuna pe peretii interiori.  

Este prevazuta cu un compartiment special pentru fructe si legume, ideal pentru cei care vor sa le conserve pentru mai mult timp. Pe interior, usa frigiderului este prevazuta cu trei suporturi pentru a depozita borcane, sticle sau iaurturi.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Manerele acestei combine frigorifice sunt incorporate pe lateral iar interiorul este suficient de bine luminat. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica.

Congelatorul este organizat în trei compartimente

Congelatorul ofera trei compartimente destul de incapatoare in care se pot depozita cantitati destul de mari de alimente. Alimentele sunt pastrate in siguranta, fara sa formeze la suprafata un strat de gheata. Dezghetarea se face in mod automat atat in cazul frigiderului cat si in cazul congelatorului. Compartiment spatios  Garden Fresh este dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata, ca si cum le-ai fi cules din gradina.

Eco Led ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si cu un consum energetic de pana 7 ori mai mic, spre deosebire de sistemele de iluminare traditionale.  Compartimentele combinei frigorifice sunt perfect iluminate cu un consum redus de energie!

Culoare Metal Look modernă

Carcasa de culoare Metal Look este conceputa din materiale de cea mai buna calitate care ii confera durabilitate in timp. Aceasta combina frigorifica Arctic AK60340NFMT este ideala pentru orice tip de bucatarie, ii va oferi un aspect elegant si modern.

Este prevazuta cu un sistem de avertizare sonora Eco-Buzz in cazul in care usa ramane deschisa sau nu este inchisa bine. Dispune de un sistem antibacterian, extrem de important de altfel pentru orice aparat frigorific.

Termostat ușor de folosit

Toate frigiderele si combinele frigorifice de la producatorul Arctic vin dotate cu un termostat foarte usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Se poate schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare! Ventilatorul situat in interiorul racitorului contribuie la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de utilizator se va mentine astfel constanta!

Arctic AK60340NFMT este o combina frigorifica eleganta, incadrata in clasa energetica A+, de culoare gri. Gratie sistemului de racire No Frost si tehnologiei Air Flow Dual Tech pe baze de curenti de aer multidirectional, utilizatorul se poate bucura din plin de prospetimea si proprietatile nutritive ale alimentelor depozitate pentru o perioada mai indelungata. Distributia uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor din interior si previne deshidratarea alimentelor.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *