Combina frigorifica înaltă Arctic AK60350-4 – cu patru sertare la congelator

Combina frigorifica reprezinta un aparat esential din cadrul unei gospodarii de aceea trebuie aleasa cu deosebita atentie pentru a rezista cat mai bine in timp. Combina frigorifica reprezinta o investitie pe termen lung care ne influenteaza in mod direct calitatea vietii. Daca cauti cea mai buna combina frigorifica trebuie sa te asiguri ca are un consum redus, ca dispune de toate functiile necesare de a-ti imbunatati calitatea vietii si ca iti va pastra alimentele proaspete mai mult timp.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Arctic AK60350-4

Arctic AK60350-4 este o combina frigorifica cu un design atragator și iese in evidenta datorita culorii Metal Look, se potriveste perfect in orice bucatarie iar prețul acestei combine frigorifice de la Arctic este echilibrat – verifică aici preț actualizat.

Frigiderul are un volum generos, de 205 litri si un sertar special conceput pentru fructe si legume.

Combina frigorifica este dotata cu un termostat ajustabil cu control mecanic situat in partea de sus a zonei de refrigerare ceea ce inseamna ca se poate schimba oricand temperatura pentru pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii.

Aceasta combina frigorifica este dotata cu rafturi Sagety Glass, in numar de trei, concepute din sticla termorezistenta. Se pot plasa pe aceste rafturi alimente mai grele, de pana la 25 de kilograme iar pozitia rafturilor se poate ajusta in functie de nevoi, fiind ajustabile pe înălțime.

Arctic AK60350-4
Arctic AK60350-4

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

In partea de jos a frigiderului este situat compartimentul Garden Fresh, special conceput pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura de 5 grade etans. Ceea ce inseamna ca aroma si proprietatile acestora sunt pastrate nealterate pentru mai mult timp.

Usa frigiderului este echipata cu 4 suporturi fixe pentru compartimentarea in functie de nevoile si preferintele utilizatorului. Aparatul dispune de iluminare Eco LED ce ofera un consum de cu pana la 7 ori mai mic. Termostatul cu reglare manuala permite reglarea temperaturii.

Congelatorul are un volum de 126 de litri si beneficiaza de patru compartimente tip sertar, din plastic. Combina frigorifica beneficiaza de un sertar mare, tip Fast Freeze XL Zone ceea ce inseamna ca ofera optiuni multiple pentru congelare, tava pentru gheata si functie de congelare rapida. Puterea de congelare a combinei frigorifice este de 6kg/24h. Garnitura antibacteriana din interior are rolul de a mentine prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata de timp. Sistemul de avertizare Eco Buzz ne indica daca usa a fost lasata deschisa sau daca nu a fost inchisa corect. Combina frigorifica beneficiaza de clasa climatica SN – ST ceea ce inseamna este proiectata sa functioneze economic fara sa se suprasolicite. Aparatul frigorific ideal cu un raport calitate/pret bun.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *