Arctic AK60355NFE+ Combină frigorifică cu funcție No Frost

Arctic AK60355NFE+ este o combină frigorifică de dimensiuni medii, potrivită familiilor mici, cu o capacitate de până la 321 litri.
Combina frigorifică are o clasă de eficiență energetică A+, clasă de eficiență energetică care oferă un consum de electricitate care vă va face să economisiți în comparație cu vechea combină frigorifică.

Combină frigorifică la preț bun dotată cu sistem de răcire No Frost

Un avantaj semnificativ al acestei combine frigorifice este că vine cu sistem de răcire No frost, atât la congelator cât și la frigider. Este un mare avantaj prezența sistemului No Frost, mai ales punând în balanță prețul modelului – verifică aici preț actualizat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiuni și capacitate potrivită pentru o familie mică

Chiar dacă combina frigorifică are o înălțime de aproximativ 2 metri, capacitatea ei este mai degrabă medie, cu un volum de stocare de 231 litri în unititatea frigiderului și doar 90 litri în unitatea de congelare.

Totuși, capacitatea ei este în cele mai multe momente suficientă pentru o familie de la oraș de 2-3 persoane.

Compartimentarea este una care pune în valoare tot spațiul și oferă și un gram de personalizare prin posibilitatea de a ajusta înălțimea rafturilor.
Combina vine cu 4 rafturi de sticlă la unitatea de frigider dar și două compartimente big box în zona inferioară a frigiderului.

Pe ușa frigiderului sunt plasate alte 4 polițe pentru a depozita borcane și flacoane.

Unitatea de congelare are 3 compartimente, de dimensiuni diferite, astfel oferind flexbilitate în organizarea alimentelor care necesită congelare.

Ecran modern cu LED care afișează temperatura din interior

O funcționalitate pe care nu am prea întâlnit-o pe combinele frigorifice Arctic, dar o vedem pe această combină frigorifică model AK60355NFE+ este prezența unui ecran care afișează temperatura din interior.
De asemenea, sub ecran, eeste poziționat și un fel de panou de comandă care permite setarea raidă a temperaturilor frigiderului și a congelatorului, fără a mai deschide ușile.
De asemenea, AK60355NFE+ are și funcția de Fast Cooling, funcție care o dată activată activează compresorul la capacitate maximă pentru a răci cât mai repede.

Alte lucruri de menționat cu privire la ergonomia combinei frigorifice este că are rafturi ajustabile dar are și o funcție eco dar și funcție de vacanță, pentru economie de energie.

Nivelul de zgomot al combinei frigorifice AK60355NFE+ este mai mare, dar doar cu puțin, față de alte modele. Acest lucru probabil că este datorită sistemului No Frost, dar funcția aceea e un avantaj prea mare.

Capacitatea de congelerare a acestui model este de 5 kilograme pe ora, o capacitate destul de buna, comparata cu alte modele similare.

La cei 70 kilograme ai săi, greutatea combinei frigorifice este relativ mare, dar sper că este datorită construcției solide. Rafturile de sticlă comparat cu cele de metal adaugă și ele puțin la greutate.

Per ansamblu, totuși Arctic AK60355NFE+ este o combină frigorifică bună. A apărut doar recent în oferta magazinelor online românești, așadar mă aștept ca acest model pe viitor să fie unul mult mai popular.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *