Masina de spalat rufe Arctic AL 1000A+, Clasa A+, Slim

In cautarea unei masini de spalat rufe standard, dar eficienta si cu destul de multe programe? La un pret convenabil (verifica aici pret actualizat), masina de spalat rufe Arctic AL 1000A+ poate constitui o alegere buna.

Arctic AL 1000A+, cu incarcare frontala, are o capacitate de incarcare de 5 kg si o viteza de centrifugare ce poate atinge maxim 1000 de rotatii/minut. Raportul dintre capacitatea de incarcare si viteza de centrifugare este unul echilibrat.

Aceasta masina de spalat rufe are o clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la spalare A si la centrifugare C, ceea ce implica un consum redus de resurse prime precum apa si curent electric: 33 litri de apa si 0.743 kwh consum in program standard. Arctic AL 1000A+ este astfel o masina de spalat rufe eficienta.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Este conceputa cu tehnologia specifica Arctic, TET – tehnologie de economisire pe termen lung, care iti asigura un consum cat mai redus de resurse necesare spalarii.

Pentru obtinerea unor astfel de rezultate, un rol important il au si programele sale de baza, care sunt multiple si variate, astfel incat sa se conformeze oricarei cerinte. Are 11 programe, in ciuda capacitatii de incarcare standard: program rapid (de 14 minute), program special pentru camasi, program pentru articole si echipamente Sport (spalare Cold la 40 de grade), ciclu de spalare cu stoarcere si evacuare, ciclu separat de clatire, program special de spalare a tesaturilor din lana, program pentru rufe sintetice, program pentru rufe din bumbac, program pentru consum redus de energie electrica, pentru un plus de economie, program Mix (amestec de tesaturi si culori), program tip spalare manuala etc. Aceasta masina de spalat rufe permite programare intarziata, cu posibilitate de amanare a pornirii intr-un interval de 24 ore.

In plus, permite programarea intarziata si prezinta alte cateva functii si optiuni speciale sau sisteme interesante, precum: functie EcoWash cu optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din seria TET, care promite economie la energie electrica de pana la 80 %; oprire clatire, fara stoarcere, sistem electronic de control al balansului, sistem AquaSafe de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa, sistem de siguranta impotriva accesului copiilor/Child Lock, protectie impotriva inundatiilor cu oprire automata in caz de astfel de probleme.

Arctic AL 1000A+ este o masina de spalat rufe destul de silentioasa, cu un nivel de zgomot la spalare de 59 dB si la centrifugare de 72 dB.

Este prevazuta cu un dispozitiv amovibil EcoDose, in cadrul sertarului pentru detergent, pentru spalarea rufelor cu detergent sub forma lichida.

Masina de spalat Arctic AL 1000A+ are un design destul de simplu, ca orice alta masina de spalat rufe standard; este alba, tip Slim/ingusta (economiseste asadar si spatiu, fiind ergonomica), masoara 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si doar 45 cm in adancime. Hubloul, cu un diametru obisnuit, de 30 cm, se deschide din partea dreapta, facand un unghi de deschidere de 165 grade. Cantareste 60 kg. Prezinta un afisaj simplu cu indicatori cu luminite LED, care indica informatii precum etapa de spalare si alte optiuni de programare a ciclului de spalare, precum selectarea vitezei de rotatie, temperatura si alte functii speciale.

Masina de spalat rufe Arctic AL 1000A+

Un model asemanator, aproape identic, de la acelasi producator, din aceeasi serie de masini de spalat prevazute cu tehnologia TET, este Arctic AE 1200A+, tot Slim, cu aceeasi capacitate de incarcare, insa cu o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut si display cu ecran LCD.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *