Arctic AL 1200A+

Arctic AL 1200A+ este o masina de spalat interesanta, produsa de catre romanii de la Arctic, probabil pe tehnologia turcilor de la Beko. Sunt masini de spalat de productie noua, eficiente, insa care nu vin cu display sau alte tehnologii mai de finete as zice eu, astfel ca se potrivesc mai degraba celor care nu vor sa foloseasca prea multa tehnologie pentru o activitate aparent banala.

Arctic AL 1200A+ este o masina de spalat eficienta, cum scriam si mai sus, insa care vine cu un panou de comanda si functii adresate utilizatorilor care nu urmaresc neaparat ca masina de spalat rufe sa fie dotata cu display sau cine stie ce functii moderne, pe care poate unii pe buna dreptate le considera “un motiv in plus de a se defecta”. Adevarul e ca si Arctic, ca si Beko, ofera produselor o garantie de 3 ani, care se poate extinde chiar pana la 5 ani (detalii aici) printr-un mare magazin online.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ca si programe si constructie este practic un model identic cele cu centrifugarea la 1000 rotatii per minut, inclusiv consumul energetic este identic, clasa de eficienta tot A+, iar programul rapid la 30 grade dureaza doar 15 minute. Este un pic mai galagioasa la centrifugare(este normal), 74 decibeli fata de cei 72 la AL1000+ si cu un nivel de zgomot la spalare de 58 decibeli.

Recomandarea mea este sa va uitati si peste Arctic AE 1000 A+, daca sunteti in cautarea unui model mai modern, cu display pe LED, care este si vandut la un pret asemanator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *