Arctic ANK326B+ Combină frigorifică de dimensiuni medii

Arctic ANK326B+ este o combină frigorifică compactă, foarte populară, fiind adresată famiilor mici. Înglobează atât funcția de frigider în partea superioară cât și cea de congelator în cea inferioară.
Avantajul major este dat de clasa de eficiență energetică A+ dar și de volumul de depozitare de 295 litri – 205 litri în compartimentul frigorific și 90 litri în compartimentul de congelare.

Prețul este deosebit de bun – verifică aici preț actualizat.

Combina frigorifică Arctic ANK326B+ oferă o economie de 24% față de alte produse similare din clasa de eficiență A, grație clasei de eficiență A+ pe care o are.
Produsul este bun și pentr că are un sistem de avertizare sonor în cazul în care ții ușa prea mult deschisă sau uiți să o închizi. Acest lucru poate contribui la eficiența generală a produsului de a menține un mediu rece care va ține mai mult timp alimentele proaspete și bune de consumat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Arctic ANK326B+ are compartimentare cu 4 rafturi la frigider, zonă legume și 3 sertare la congelator

Combina frigorifică are în partea superioară, cea a frigiderului, un număr de 4 rafturi, dispuse pe sticlă securizată. sticla se curăță mai ușor decât despărțitoarele din metal, și sunt chiar mai igienice pentru că nu ruginesc o dată cu trecerea timpului. Desigur, trebuie un pic mai multă atenție cu rafturile din sticlă atunci când se spală, pentru a nu le sparge.
De asemenea, Arctic ANK326B+ are două compartimente fresh în zona frigiderului, pentru a păstra legume/fructe proaspete, dar a le și despărți între ele. Compartimentarea în acest sens este foarte bună. Atenție, unii clienți s-au plâns că ar fi primit produsul doar cu un singur compartiment (mare, complet) în partea inferioară.

Pe ușa laterală vei regăsi patru zone de depozitare a sticlelor și a borcanelor. Din păcate nu am observat în pozele produsului să aibă compartiment închis pentru brânzeturi, ceea ce poate fi un mic dezavantaj. Un alt mic dezavantaj al produsului este că nu se poate regla diferențiat temperatura, dar acest neajuns este întâlnit deseori pe produsele ieftine, cu preț mic.

Un avantaj al unității frigorifice, din partea superioară, este că raftul din mijloc se poate ajusta pe înălțime, astfel spațiul poate fi compartimentat funcție de necesitățile fiecăruia.

Congelatorul are o împărțire pe trei sertare, două mai mari și una mai mică – jos. Această împărțire am întâlnit-o și pe alte combine frigorifice Arctic.

Zgomotul produs de către această combină frigorifică Arctic este în media altor produse, cu un zgomot produs de până la 42 decibeli în funcționare normală.

Selector de răcire în 5 trepte

Un lucru de menționat este că mai toate combinele frigorifice Arctic, deci și acesta, au un selector pe 5 trepte de răcire. În general noi ținem pe treapta 3 răcirea. Termostatul de selectare a răcirii este poziționat pe partea superioară a combinei frigorifice, în interior.

Clasa Energetică Combină Frigorifică Arctic ANK326B+Ușile combinei frigorifice ANK326B+ sunt reversibile, acest lucru înseamnă că deschiderea se poate muta fie pe partea dreapta, fie pe cea stângă, funcție de cum îți este mai comod. Operațiunea de mutare a deschiderii nu este una deosebit de dificilă și cu instrumentele potrivite ar putea fi efectuată aproape de oricine, urmărind, desigur, instrucțiunile din manualul de utilizare.

Un alt avantaj este deschiderea destul de mare a ușilor combinei frigorifice – până la 120 grade, oferind astfel acces rapid la alimentele favorite dar și flexibilitate.

Ca o concluzie, combina frigorifică Arctic ANK326B+, la un preț de aproximativ 1.000 – 1.100 lei cred că poate fi o investiție foarte utilă, dar semnificativ mai mult de această sumă nu știu dacă justifică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *