Arctic APL61012BDW0 – Mașină de spălat rufe slim cu capacitate 6 kilograme

Avantajele unei mașini de spălat rufe slim vin mai ales prin prisma dimensiunilor, și chiar dacă înălțimea este standard cu a tuturor modelelor, ba chiar și lățimea, marele avantaj al unei mașini de spălat rufe slim este dată de adâncime.

Arctic APL61012BDW0 este o mașină de spălat rufe slim cu o adâncime de doar 41.5 cm, așadar poate fi pusă în spații mai strâmte, cum ar fi o debara sau băile mai mici. Chiar dacă adâncimea mașinii de spălat rufe este un tipică slim – capacitatea de încărcare este una destul de standard – poți spăla deodată până la 6 kilograme de rufe. În plus, este o mașină de spălat rufe clasică, ușor de folosit și care vine la un preț destul de convenabil – verifică aici preț actualizat.

Designul mașinii de spălat este clasic Arctic

Mașina de spălat rufe Arctic APL61012BDW0 vine cu un design clasic deja propus de brandul românesc.

Fiind o mașină de spălat rufe construită spre a fi ușor de folosit, aceasta are un panou de comandă cu un buton rotativ prin care selectezi programele.

Foarte important, denumirea programelor de spălare este în română. În mod standard, efectiv rotești butonul de selectare spre programul dorit și apeși butonul de start și cam asta e tot ce trebuie să faci.

Desigur, adăugarea detergentului se face în compartimentul special din stânga, iar în partea dreaptă mai există butoane pentru a selecta viteza de centrifugare sau alte opțiuni foarte utile.

Un alt aspect important este că deschiderea hubloului este una largă, de 170 grade, ceea ce va face ușoară umplerea cu rufe, dar și scoaterea rufelor. 

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

15 programe de spălare și viteză de centrifugare maximă de 1000 rpm

Chiar dacă este o mașină de spălat rufe foarte simplă – și la fel de simplu de utilizat – Arctic APL61012BDW0 vine cu destul de multe programe de spălare din care să alegi. Astfel, această mașină de spălat rufe slim de capacitate 6 kilograme are 15 programe de spălare.

Mi se pare interesant programul mixt – care este construit spre a spăla haine din materiale diferite, la temperaturi de până la 40 grade. Personal trebuie să recunosc că sortez hainele spălate doar după culori și prea rar după material, așadar un program de spălare care să nu țină cont de tipul materialului spălat l-aș considera foarte util.

Programul de spălare rapidă este o altă funcționalitate foarte utilă.

O altă tehnologie pe care o folosesc foarte des este funcționalitatea de amânare pornire – sau programare întârziată. Practic, cu această funcționalitate programez mașina de spălat să înceapă procesul de spălare la un interval întârziat cu câteva ore. 
Folosesc acest program când plec spre serviciu, pun hainele la spălat și setez ca programul să înceapă după 6 ore. Astfel, când ajung acasă, hainele sunt gata spălate și trebuie doar să le întind pe uscătorul de rufe.
Selectarea programării întârziate la această mașină de spălat Arctic APL61012BDW este disponibilă pentru intervale de 3 – 6 sau 9 ore.

Viteza de centrifugare maximă este de 1.000 rotații pe minut, dar poți să selectezi și viteze intermediare – de 800, 600 sau 400 rotații. Sigur, poți și să speli fără centrifugare dacă ai haine foarte delicate.

Clasă de eficiență energetică A+++

Arctic APL61012BDW0 are o clasă de eficiență energetică extrem de bună, practic maximul în domeniu – A+++. 
Clasa de eficiență la centrifugare este clasa C.

Așa cum spuneam,  Arctic APL61012BDW0 este o mașină de spălat rufe slim. Aceasta are dimensiunile de 84 cm x 60 cm x 41.5 cm și o greutate de 55 kilograme.
Nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 77 decibeli, iar la spălare de 60 decibeli. Nu este o mașină de spălat foarte silențioasă, dar nici nu iese din valorile medii ale mașinilor de spălat ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *