Frigider Arctic ATF9048+ Mic si Economic

Cei de la Arctic s-au gandit de asemenea la problema spatiului iar ca rezultat, au conceput frigiderul Arctic ATF9048+ solutia pentru un spatiu si o utilizare foarte restransa. Frigiderul este un aparat de mica capacitate, cu consum redus de energie si fara functii speciale; pretul nu este foarte mic, insa cam astea sunt preturile pe piata pentru astfel de aparate (verifica aici pret actualizat).

Putin mai ieftin, insa evident, nu cu mult diferit ca functii, design si capacitate este varianta germana de la Severin KS 9893 la un pret de 600 lei. Cred ca alegerea consta mai degraba intr-o afinitate pentru o anumita firma decat a functiilor aparatelor.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Atat frigiderul cat si spatiul de congelare nu dispunde tehnologie No Frost de racire prin ventilarea aerului iar daca frigiderul are un sistem de dezghetare automat, congelatorul, clasic, necesita o dezghetare periodica manuala. Un plus destul de important care face diferenta fata de alte aparate din aceeasi categorie este existenta filtrului antibacterian care mentine igiena si impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Sub aspect tehnic, dimensiunile aparatului sunt de 81.8 x 47.5 x 53 cm, are un volum net total de 86 l si un consum de 118 kWh pe an care il incadreaza in clasa A+ de eficienta energetica. Are o garantie standard de 2 ani oferita de producator la care mai poti adauga, la majoritatea furnizorilor, inca unul sau doi ani extra. De asemenea, aparatul dispune de iluminat interior si termostat reglabil.

Ca design, electrocasnicul este simplu, alb, cu maner incorporat, usa cu deschidere standard pe partea dreapta insa dispune si de posibilitatea de a fi mutata pe stanga, in cazul in care amenajarea spatiului tau necesita asta. Compartimentarea este destul de bine realizata, frigiderul are 2 rafturi de sticla dintre care unul mobil, 3 suporti din palstic alimentar pentru usa. tavita pentru gheata, suport pentru oua si un compartiment special creat pentru legume si fructe, care asigura un nivel optim de umiditate pentru a mentine hidratarea in interior.

Una peste alta, solutia unui spatiu foarte mic este un frigider de asemenea foarte mic, iar modelul de la Arctic ATF9048+ respecta intocmai acesti parametri. Pretul de achizitie se invarte undeva in jurul sumei de 680 lei, o medie normala pentru produsele apartinatoare categoriei. Nu are functii foarte speciale in afara de filtrul antibacterian, este destul de banal insa bine structurat pentru dimensiunile sale. Din pacate daca nu ai un spatiu suficient de mare, variantele sunt cam asemanatoare si nu prea ridica pretentii mari.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *