Masina de spalat rufe Slim Arctic CB1200A+, Clasa A+

In caz ca ai nevoie de o masina de spalat rufe eficienta, dar simpla, fara prea multe tehnologii avansate si alte functii de ultima ora, care si costa mult de obicei, poti incerca o masina de spalat care iti ofera chiar mai mult decat strictul necesar, precum Arctic CB1200A+, la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Incarcare Frontala

Cu incarcare frontala, de tip Slim, cu masina de spalat rufe Arctic CB1200A+ castigi si spatiu, fiind ingusta. O poti astfel amplasa in orice spatiu doresti, chiar si unul mai stramt, sau poti sa economisesti spatiu langa ea si pentru alte aparate electrocasnice.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Capacitate de incarcare 5 kg si viteza mare de centrifugare

Cu o capacitate de incarcare obisnuita, de 5 kg si o viteza de centrifugare de maxim 1200 de rotatii pe minut, poti spune ca Arctic CB1200A+ depaseste totusi standardul, fiind destul de eficienta si de rapida. Si apropo de eficienta, are o clasa de performanta energetica A+, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare B., ceea ce implica si un consum foarte redus de energie electrica si apa: 0.688 kwh in program standard.

11 Programe de spalare

Este prevazuta cu un numar de 11 programe foarte utile: program prespalare, program de spalare lana, program pentru rufe sintetice, program pentru tesaturi din bumbac, program Mix (pentru amestec de rufe, culori si tipuri de tesaturi), program de spalare manuala, program pentru rufe delicate, program pentru culori inchise, program tip spalare Express si, foarte important, program pentru consum redus de energie (pentru un plus de economie, pe langa faptul ca oricum consuma putin).

Sistem de control electronic al balansului

Pe langa aceste programe variate pe care sa le poti folosi oricand ai nevoie, masina de spalat rufe Arctic CB1200A+ prezinta si un sistem electronic de control al balansului, astfel incat asigura o spalare cat de cat silentioasa. De asemenea, are si un buton selector de centrifugare, sistem de siguranta impotriva copiilor si, mai important, un sistem de reglare a consumului. Asadar, inca o data economie. Totodata, ofera chiar si sistem de protectie impotriva inundatiilor.

Dimensiuni potrivite si pentru spatii mici

Fiind tip Slim, nu are dimensiuni mari, standard, masurand 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si 45 cm in adancime. Hubloul are o deschidere normala, usa formand un unghi de 180 grade. Alba, are un aspect obisnuit, cu un design clasic. Prezinta un afisaj cu LED, simplu, dar de folos, pentru a-ti indica setarile si optiunile selectate.

Concluzia?

Merita achizitia, mai ales ca, la un asemenea pret, vine si impreuna cu un set de programe destul de numeroase si folositoare. In plus, este prevazuta si cu cateva sisteme menite sa ii creasca nivelul de eficienta si sa te ajute cu cat mai multe lucruri. Un model asemanator, aproape identic, dar cu o viteza de centrifugare mult mai mica (de maxim 800 rotatii pe minut), este masina de spalat rufe Arctic CB800A+, tot Slim si cu o clasa de eficienta energetica tot cu un + peste A. Este totusi ceva mai ieftina decat modelul prezentat mai sus.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *