Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX cu 2 Arzatoare

Daca dispui de o bucatarie moderna, mobilata cat mai practic si dupa ultimele trenduri, cu aparatura electrocasnica incorporabila, dar nu esti genul care sa gateasca des sau, pur si simplu locuiesti singur(a) si nu prea ai pentru cine decat pentru tine, inca nu ai nevoie de nu stiu ce aparate de gatit performante si care sa indeplineasca foarte multe cerinte, asa ca e bine sa te multumesti pe moment si cu mai putin. Cum ar fi, de exemplu, cu o plita incorporabila cu doar 2 arzatoare, simpla si la un pret bun (verifica aici pret actualizat): Arctic Domino ARDCG32210SX.

Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX prezinta alimentare pe gaz si are 2 zone arzatoare: unul normal si unul mic, cu aprindere electrica. Fiecare arzator este protejat de un gratar din otel emailat negru si prezinta siguranta proprie impotriva scurgerilor de gaze, oprindu-se automat.

Imi place faptul ca butoanele sale simple, rotative, usor de folosit, sunt situate frontal, fiind astfel usor de manuit si mai practice. Sunt doar 2, unul pentru fiecare ochi arzator. Si, dupa cum spuneam si inainte, este o plita utila pentru cei care nu gatesc foarte des si in cantitati prea mari, pentru ca, avand doar 2 arzatoare, iar acestea fiind destul de mici (unul mic si unul normal), nu pot face fata la nu stiu ce retete sofisticate si eleborate, ci la mancaruri in cantitati mici, simple si rapide, cam asa cum ne gatim toti cand suntem singuri. Pentru astfel de persoane este cea mai potrivita si convenabila, atat ca specificatii cat si ca pret.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arata destul de clasic, numai ca in loc de obisnuitul alb, este de culoare argintiu tip inox/silver mat, in combinatie cu arzatoarele si gratarele de culoare negru. Combinatia este placuta, eleganta si destul de actuala. Linia de design este simpla si de bun gust; se poate curata si intretine foarte usor, nefiind culori pretentioase nici argintiul, nici negrul si nici materialele din care sunt realizate nu sunt greu de curatat.

Dimensiunile acestei plite o fac sa se incadreze oriunde ai avea nevoie, fara sa ocupe spatiu, fiind foarte mica; masoara 7.5 cm in inaltime, 28.8 cm in latime si 51 cm in adancime.

Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX cu 2 arzatoare

Practica, eleganta, comoda, plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX este solutia perfecta pentru cei care nu au inca familie si nu obisnuiesc sa gateasca in fiecare zi. Economisesti astfel destul de multi bani si ai astfel un produs destul de util pentru tine, pe care il poti incorpora oriunde, fiind micut si compact, practic si rapid, pentru activitati si experiente culinare simple, fara complicatii.

Daca vrei insa altceva, in sensul ca de la un brand mai mare, ceva mult mai elaborat si mai avansat, tot cu 2 zone arzatoare, insa din vitroceramica/sticla ceramica neagra, cu alimentare electrica, taste tactile, indicator de caldura reziduala si alte cateva functii utile, poti alege plita incorporabila Samsung C21RJAN, la un pret aproape dublu insa de cel al plitei de la Arctic, prezentata mai sus, dar destul de convenabil.

Sau, la acelasi pret ca Samsung C21RJAN, dar mult mai convenabila, ar mai fi Arctic ARSG64120S, tot pe gaz, dar cu 4 zone arzatoare (!), din vitroceramica/sticla ceramica neagra si aprindere electrica, foarte eleganta, de calitate si convenabila la un astfel de pret. Unde mai pui ca, la asa un pret, ai parte si de 4 ochiuri arzatoare, putand sa gatesti mult mai multe deodata, in situatii mai speciale, cand ai invitati.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *