Masina de Spalat Rufe Arctic EF5100A+ cu 5 kilograme capacitate

Arctic EF5100A+ este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat rufe prezente în oferta magazinelor online din România. Vine de la un brand foarte popular pentru mașinile de spălat și aparatele frigorifice, așadar investiția în acest electrocasnic poate fi una ideală, mai ales în cazul celor cu buget mic.

Modelul este găsit în oferta magazinelor online și se poate verifica stocul și prețul aici.

Mașină de spălat cu dimensiuni slim (îngustă)

Mașina de spălat rufe Arctic EF5100A+ este un model de tip slim, asta înseamnă că latura de adâncime este mai mică și astfel se poate poziționa mult mai simplu în spațiile strâmte. Eu recomand amplasarea unui astfel de model în baie (dar ferit de sursele de apă de la duș) sau în debaraua de lângă baie.

Capacitate de încărcare mică

Capacitatea de încărcare de 5 kilograme nu este foarte mare, dar de cele mai multe ori este suficientă pentru o familie de până la 2-3 persoane sau mai ales a celor care locuiesc singuri (de exemplu pentru bătrâni, pentru că utilizarea este deosebit de simplă).

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Programe multe de spălare și viteză de centrifugare de 1.000 rpm

Această mașină de spălat rufe slim de la Arctic vine cu un număr de nouă programe de spălare. Printre programele menționate în fișa de specificații regăsim programele de extra-clătire, spălare bumbac, program special pentru haine din lână, program pentru haine sintetice și clasicul program de spălare manuală pentru hainele delicate.

Atunci când hainele nu sunt foarte murdare se poate folosi cu succes și programul de spălare rapidă, care are o durată de doar 30 minute.

Viteza de centrifugare este bună, are 1.000 rotații pe minut, dar nu aș recomanda mereu folosirea vitezi maxime, pentru că așa hainele sunt ceva mai greu de călcat. De multe ori o viteză de centrifugare de până la 800 rpm scoate hainele suficient de uscate și fără prea multe cute greu de scos.

Hubloul (ușa) mașinii de spălat are o deschidere de 155 grade, astfel că hainele pot fi scoase suficient de ușor din interiorul cuvei.

Zgomotul produs de mașina aceasta de spălat Arctic este de 61 decibeli la spălare și de până la 77 decibeli la centrifugare.

Mașină de spălat rufe simplă și ușor de folosit

Panou de comandă în limba română pentru această mașină de spălat rufe Arctic
Panou de comandă în limba română pentru această mașină de spălat rufe Arctic

Trebuie ținut cont că mașina de spălat Arctic nu este un model cu foarte multe tehnologii, dar este un model foarte bun de exemplu pentru persoane în vârstă sau care au nevoie de o mașină de spălat rufe cu strictul necesar și ușor de folosit.

Un avantaj mare este că nu are parte de display, iar alegerea programului se face printr-o rotiță poziționată pe panoul de comandă. Pentru ca lucrurile să fie și mai simple, detalierea fiecărui program este în română și scrie expres denumirea programului.

Selectarea vitezei de centrifugare se poate face la 600, 800 sau 1000 rpm + fără centrifugare, prin simpla apăsare a unui buton.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *