Masina de spalat rufe slim Arctic EF6100A+

Arctic EF6100A+ este un model de mașină de spălat rufe de capacitate 6 kilograme. Aceasta are o utilizare extrem de simplă și poate fi perfectă familiilor între 2-4 persoane care nu caută neapărat cea mai nouă tehnologie ci mai degrabă un produs bine făcut.

Foarte simplu de utilizat

Panoul de control al mașinii de spălat este foarte simplu de utilizat iar programele pot fi alese cu ușurință astfel că va fi pe placul persoanelor care nu sunt foarte familiari cu tehnologia și displayurile moderne.

Prețul acestei mașini de spălat rufe Arctic EF6100A+ este deosebit de echilibrat – verifică aici stoc și preț actualizat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiuni slim

Marele atu al mașinii de spălat rufe Arctic EF6100A este faptul că are o capacitate de încărcare de 6 kilograme și o dimensiune pe adâncime de doar 41.5 centimtri. Astfel, modelul este perfect pentru a fi amplasat în spații strâmte, chiar și în apartamente mici.

Încărcarea rufelor murdare este una frontală, iar hubloul este generos atât ca deschidere cât și ca dimensiune.
Viteza de centrifugare este de până la 1000 rotații pe minut, ceea ce face ca rufele să poată fi scoase după programele de spălare cu o umiditate minimă.

Această mașină de spălat rufe slim de la Arctic vine cu un număr de nouă programe de spălare. Printre programele menționate în fișa de specificații regăsim programele de extra-clătire, spălare bumbac, program special pentru haine din lână, program pentru haine sintetice și clasicul program de spălare manuală pentru hainele delicate.

Dintre dezavantajele acestei mașini de spălat rufe, pe partea de programe, aș putea aminti faptul că nu se poate programa începerea mai târzie a programelor de spălare. Totuși, acest lucru este oarecum normal, pentru că cel mai probabil la conceperea acestui model s-au luat în vedere funcții cât mai normale, pentru a fi simplu de utilizat.

Zgomotul produs la centrifugare este 76 decibeli, nu este mare, iar cel de la spalare de 60 decibeli.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *