Arctic EF7100A+ Masina de spalat rufe simpla de capacitate mare

Când ești în căutarea unei mașini de spălat rufe de capacitate mare, de cele mai multe ori ești inundat de modele cu tehnologii foarte multe, dar care sunt și foarte scumpe. Și atunci opțiunile tale sunt foarte limitate pentru alegerea unui model care să permită și spălarea deodată a multor rufe, dar și economii pentru prețul de achiziție.

Din fericire, se mai produc câteva modele care combină atât o capacitate mai mare de spălare, dar și tehnologii consacrate, deloc complicate, cum ar modelul Arctic EF7100A+.

Arctic EF7100A+ este o mașină de spălat rufe de capacitate de încărcare de până la 7 kilograme care este extrem de simplu de folosit. Nu are display sau alte elemente care ar putea părea mai pretențioase utilizatorilor mai puțin fericiți cu tehnologia modernă, dar își face treaba.

Și, un aspect important, deloc de neglijat, este dat de prețul foarte convenabil al modelului Arctic EF7100A+.

? verifică aici preț actualizat

Design simplu, fără display sau funcții de programare complicate

Arctic EF7100A+ are un design aproape în întregime de culoare albă. Este o mașină de spălat rufe care nu iese în evidență, dar totuși este un model interesant prin prisma lucrului bine spălat. Și se pricepe să spele rufe.

Modelul este cumva varianta de capacitate mai mare a mașinii de spălat EF6100, despre care am mai scris aici. Este însă ceva mai eficient.

Panoul superior al acestui Arctic este caracterizat prin prezența selectorului de programe și a opțiunilor suplimentare de spălare, precum viteza de centrifugare, extra clătire sau a butoanelor de start.

Un avantaj util, pe lângă încărcarea mare cu rufe murdare este deschiderea generoasă a hubloului pentru alimtentarea mașinii de spălat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Funcționalități simple, dar cu 15 programe extrem de utile

Probabil unul dintre cele mai folosit programe de către toți clienții acestei mașini de spălat rufe Arctic va fi programul rapid. Acest program împrospătează/spală hainele în doar 30 minute.

Pe lângă programul rapid, mașina de spălat rufe Arctic EF7100A+ vine dotată și cu alte programe de spălare. În total sunt vreo 15, dar în realitate acestea se pot configura majoritatea pe temperatură și viteză de centrifugare.

Totuși, panoul de comandă prezintă programe mult dorite precum cel de bumbac, program pentru haine din lână, sintetice sau programul de spălare manuală, care teoretic oferă extra grijă hainelor delicate.

Viteză maximă de centrifugare de 1.000 rpm

Centrifugarea este posibilă a fi selectată până la o viteză maximă de 1000 rotații pe minut. Mai sunt disponibile opțiunile de 800 rpm, 600 sau fără centrifugare.

Ar fi fost de bun augur și o centrifugare mai lentă, de vreo 400 rpm, pentru haine ceva mai delicate, dar din păcate acest electrocasnic Arctic nu prezintă această opțiune.

Nu este neapărat cea mai mare viteză de centrifugare, dar în gama aceasta de preț este vorba și de câteva compromisuri când vine vorba de alegerile pe care le putem face.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *