Ladă frigorifică Arctic O30+ cu funcție de înghețare rapidă și capacitate mare

Chiar dacă este considerată mai costisitoare, lada frigorifică vine cu o mulțime de avantaje convingătoare pentru potențialii cumpărători. Adevărul este că ocupă mai mult spațiu decât o combină frigorifică însă avantajele oferite sunt majore (mai puțină energie electrică decât un congelator vertical și posibilitatea depozitării unor produse cu forme neregulate).

În cazul în care ești dispus să renunți la un design atrăgător în favoarea unei capacități mai generoase de congelare atunci lada frigorifică Arctic O30+ este aparatul frigorific ideal pentru tine. Are posibilitatea de a congela în jur de 15 kilograme pe zi și are un atu, oferă posibilitatea de a fi închisă cu o cheie, funcție extrem de utilă utilizării comerciale. Un adevărat sprijin la nevoie.

În plus, prețul la care vine această ladă frigorifică, în ciuda capacității mai mari este extrem de atractiv – 👉verifică aici preț actualizat.

👉Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design foarte simplist pentru lăzile frigorifice

Modelele de lăzi frigorifice de la Arctic nu se pot lăuda cu un design extrem modern și arătos, toate modelele propuse de brand au același design clasic, alb, singura diferență fiind volumul acestora. În schimb, cei de la Arctic se pot lăuda cu un raport calitate/preț excelent.

Singura pată de culoare a lăzii frigorfice Arctic O30+ este dată de panoul cu LED-uri, simplu de utilizat și colorat. In ceea ce privește volumul total, aceasta ladă frigorifică este una medie, cu un volum de 298 de litri. Spunem medie doarece Arctic are pe piață lăzi frigorifice cu un volum de 450 de litri. Însă această ladă frigorifică este mai mult decât suficientă pentru a depozita tot ceea ce îți dorești. Pentru o compartimentare mai eficientă lada dispune de două coșuri metalice.

Dacă totuși ți se pare lada aceasta frigorifică prea mare și că ar ocupa spațiu mult, poți opta pentru un model ceva mai mic. Un astfel de exemplu ar putea fi lada frigorifică Star-Light CFM-146AP, care are și un preț mai mic, desigur.

Congelează până la 15 kilograme pe zi

Arctic O30+ are o capacitate de congelare de 15 kilograme pe zi, o capacitate foarte bună în raport cu mărimea sa. Beneficiază de o garnitură antibacteriană ( o prezență cât se poate de normală la combine frigorifice, nu la lăzile frigorifice) și de o încuietoare cu cheie pentru a nu risca un posibl accident precum intervenția copiilor. Garnitura antibacteriană înseamnă că garnitura ușilor este prevăută cu aditivi speciali care previn formare bacteriilor și microbilor. Este încadrată în clasa de eficiență energetică A+, consumul mediu anual fiind de 270 KW anual. O ladă frigorifică ce oferă un consum optim de energie electrică dar și o economie considerabilă, cu până la 24% față de un produs similar încadrat în clasa de eficiență energetică A. Diferența  față de celelelate modele de lăzi frigorifice ale brandului este dată de volum.

Panoul de control LED permite verificare starii congelatorului în orice moment dar și setarea rapidă a temperaturii dorite în compartimente sau a funcțiilor dorite, grație comenzilor foarte ușor de folosit. Acum e mai simplu să alegi opțiunea dorită!.

Compartimentarea interioară este una apreciabilă. Spațiul din interior este unul deschis iar în partea de sus există două coșuri metalice, extrem de eficiente pentru depozitarea unor recipiente mai mici precum pungile cu verdeață. Spre deosebire de un congelator care beneficiază de un volum similar, Arctic O30+ nu irosește spațiul interior prin rafturi sau alte compartimentări.

Lăzile frigorifice de la Arctic sunt construite din materiale neinflamabile care le oferă o siguranță sporită în utilizare dar și o protecție împotriva factorilor de mediu. Poți conta pe congelatorul tău în orice condiții!

Arctic O30+ dispune de certificare TUV ceea ce înseamnă că respectă toate standardele de construcție și  siguranță specifice acestei categorii. Calitatea este recunoscută cu alte cuvinte. Lăzile frigorifice de la Arctic beneficiază de o izolație de calitate superioară asigurând o funcționare eficientă dar și un consum redus de energie. Izolația densă păstrează temperatura din interior constantă pentru ca alimentele să fie păstrate în condiții perfecte de siguranță.

Arctic O30+ reprezintă una din cele mai bune investiții pe care le poți face pentru tine și familia ta. Este o ladă frigorifică voluminoasă și ieftină, nu depășește pragul de 1000 Ron.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *