Aragaz clasic pe 4 ochiuri – Arctic SMN4S

Un aragaz clasic pe 4 ochiuri ieftin dar cu un design modern este Arctic SMN4S. Acest model de la producatorul roman de electrocasnice nu vine cu cine stie ce specificatii, aprindere electrica sau functii avansate, in fapt este aragazul poate cel mai potrivit pentru cei care sunt obisnuiti cu modelele clasice si nu doresc sa faca o schimbare prea mare in rutina. Pretul la care se vinde este printre cele mai mici din cele pe care le poti cumpara online, fiind vandut la aproximativ 600 lei (verifica pret actualizat aici). In comertul clasic poti gasi un aragaz mai ieftin, insa acestea vin de la branduri straine mai dubioase de regula, asadar cred ca cei aproximativ 600 lei pentru Arctic SMN4S sunt bani bine investiti in siguranta si calitate.

SMN4S de la arctic prezinta patru arzatoare, unul mic de 1000W, doua normale de 2000W si un arzator mare, rapid cu o putere de 2900 W. Butoanele de control sunt destul de mari, albe si din material termorezistent cu adevarat.

Arctic SMN4S Aragaz 4 ochiuri clasic

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunea aragazului este destul de compacta, avand o inaltime de 85 centimetru cu laturi de 50 centimetri.

Cuptorului lui Arctic SMN4S prezinta siguranta iar aprinderea este clasica, de pe panoul de control se face aprindirea la buton iar pe urma se introduce la alimentator chibritul sau dispozitivul de aprindere electrica. Pentru cuptor primesti in pacat si 1 tava si un gratar, cam ca la toate masinile de gatit prezente astazi pe piata.

Designul cum scriam mai sus, este modern, culoarea predominanta fiind albul iar sticla de la usa cuptorului are marginile negre. Manrul de deschidere este albastru, asadar ofera prin contrast un plus de eleganta.

Cred ca Arctic este o alegere ideala pentru o familie clasica sau ca un cadou pentru parinti, bunici care inca mai sunt pe vechile aragazuri din epocile comuniste.

Manualul de utilizare pentru aceasta aragaz poate fi regasit aici.

3 comentarii la „Aragaz clasic pe 4 ochiuri – Arctic SMN4S

 • 24 iulie 2017 la 18:18
  Permalink

  Am un aragaz Arctic SMN 4 S. Nu se menține flacara la cuptor.. se aprinde, iar dupa ce dau drumul la buton se stinge. Ce trebuie sa fac?

  Răspunde
  • 24 iulie 2017 la 21:18
   Permalink

   Încearcă să ții apăsat butonul un pic mai mult timp. E o siguranță acolo, e cam pe toate aragazele.

 • 9 august 2020 la 8:35
  Permalink

  Am flacara prea mica la arzatoare se poate regla sa fie mai mare Pe mare este cam de 6mm poate mai mica cum se procedeaza Cu respect

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *