Aspirator compact LG VC 1016NNDP, fara sac

Un aspirator destul de micut, potrivit mai ales pentru apartamente si locatii pana in 40-50 metri patrati este aspiratorul LG VC 1016NNDP. Este un aspirator mic, util, elegant si fara sac, cu o capacitate de colectare de 0.7 litri. Pretul la care se vinde este de aproximativ 220 lei (verifica pret actualizat) – un pret relativ corect, chiar daca este mai mic fata de alte aspiratoare de aceeasi capacitate, insa specificatiile sunt tocmai ca la un aspirator mai mare. Pana la urma, daca ai nevoie de ceva compact, merita.
Aspiratorul este unul fara sac si fara filtru HEPA, de vreme ce nu are sac de colectare. colectarea se face intr-un recipient detasabil, facand utilizarea ceva mai igienica, la golirea de praf si mizerie adunata.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

VC1016NND are o putere electrica de consum de 1600 W si ofera o capacitate de aspirare de 260 W. Nu este un randament extraordinar, insa la unele aspiratoare cu o putere mai mare de aspirare, cum e al meu :), daca dau la maxim deja imi ridica covorul cand aspir pe laterale, asadar nu o iau drept un dezavantaj major.

Nivelul de zgomot este relativ in standarde, totusi la cei 80 dB la 1600W nu este un aspirator silentios.

Ca si accesorii, acest aspirator LG are perie de praf, perie pentru tapiterie si accesoriu pentru aspirarea spatiilor inguste. Lungimea cablului de alimentare este mare, de 5 metri, si adaugand si cei 2 metri ai furtunului de aspirare ajungem la o dimensiune de aspirare de 7 metri in jurul prizei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *