Aspirator cu Sac Daewoo RC-L381B, Filtru HEPA

Dacă nu locuiești într-o casă prea spațioasă, un aspirator mai micuț, dar puternic, ar fi soluția perfectă pentru tine. În plus, un astfel de aparat nici nu costă foarte mult. Noi l-am găsit și ți-l prezentăm și ție: aspiratorul Daewoo RC-L381B, micuț și simpatic, la un preț și mai mic (verifică aici preț actualizat).

Micuț, dar puternic

Deși e numai bun pentru locuințele mai mici, aspiratorul Daewoo RC-L381B face față cu brio și unor suprafețe mai mari, întrucât e destul de puternic: are o putere a motorului de 1800 W și o putere de aspirare de 280 W, cu un variator de putere, în funcție de suprafața de aspirat. Totodată, are și o capacitate de colectare relativ bună: 2,5 litri. În ceea ce privește modul de a curăța, trebuie să știi că asigură numai aspirare obișnuită, adică uscată, fiind un aspirator cu sac, de hârtie, care se înlocuiește la umplere, așadar este nevoie să cumpărați și saci de hârtie.

Cu filtru HEPA

Cel mai tare lucru pentru un aspirator așa de micuț și la un preț atât de mic este că are totuși filtru de tip HEPA, deosebit de util pentru persoanele alergice la praf și diverși alergeni – de fapt, acest filtru este benefic chiar și persoanelor fără probleme, pentru că praful și murdăria care se ridică în aer în timpul aspirării poate face rău sistemului respirator al oricui, mai ales al persoanelor bătrâne sau bolnave, copiilor. Acesta se poate schimba periodic.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aspirator cu sac Daewoo RC-L381B

Accesorii utile

Cu Daewoo RC-L381B poți aspira pe suprafețe suficient de întinse, lungimea cablului de alimentare este una obisnuita: 5 metri, care poate fi strâns cu ajutorul unui buton derulator de cablu. În plus, cu acest aspirator poți curăța mai multe tipuri de suprafețe, inclusiv unele mai pretențioase și sensibile, pentru că dispune, pe lângă o perie standard, de o perie suplimentară pentru curățarea tapiseriei. Dispune și de un tub metalic telescopic, care se poate prelungi astfel încât să ai o poziție cat mai comodă a corpului în timpul aspirării. Furtunul de aspirare se fixează ușor, prin răsucire simplă, având o bază de 360 grade.

Design simplu, negru, ergonomic

Spuneam că e micuț; măsoară așadar 38.3 cm în lățime, 26.9 cm în adâncime și 26.5 cm în înălțime. Cu toate acestea, cântărește totuși 4.7 kg – nu e chiar o greutate de ignorat pentru un aspirator de dimensiuni mici. Poate fi depozitat oriunde, pentru că nu ocupă mult spațiu, motiv pentru care este, din nou, foarte potrivit locuințelor mici sau studenților care locuiesc în camere de cămin.

Ca design, este un aparat simplu, cu un un aspect obișnuit, cu linii și margini rotunde, fără butoane în plus în afară de cele obișnuite. Elegant și prin culoare, negru în totalitate, în combinație foarte plăcută cu accesoriile metalice, argintii, rezistă în timp și prin puterea sa mare, prin calitate și prin culoarea închisă, fiind ușor de întreținut și curățat. În plus, prețul îl recomandă cel mai bine.

Ceva micuț, dar mult mai dotat și cu puțin mai scump ar mai fi aspiratorul Gorenje VC1821DPWR, pe care îl recomand pentru că, la prețul la care vine, oferă chiar și unele tehnologii specifice, inovatoare, care îți vor face munca mult mai ușoară și rapidă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *