Aspirator cu Sac Daewoo RC-230R

Aspiratoarele celor de la Daewoo vin cu specificatii destul de bune, la preturi mici. Reprezinta, intr-adevar, solutii bune de moment, daca ai nevoie de un aparat de curatat prin casa destul de competent pentru munca de baza, insa nu dispui de prea multi bani pentru asta. E drept, nu au nu stiu ce functii si tehnologii avansate, insa, repet, merita ca solutie de moment pana cand bugetul pentru un astfel de aparat ar putea creste. Mai ales ca nu te face sa scoti prea multi bani din buzunar. De pilda, aspiratorul cu sac Daewoo RC-230R are un pret extrem de convenabil (verifica aici pret actualizat) si este capabil sa faca fata destul de bine pentru o locuinta mai mica.

Capacitate de colectare de 2 litri

Fiind un aspirator cu aspirare uscata, desi nu e mare, Daewoo RC-230R este destul de puternic pentru pretul sau, avand o putere nominala de 1700 W si o putere de aspirare de 230 W. Se alimenteaza evident la retea, ca toate aspiratoarele, fiind un „clasic” in acest sens. Are o capacitate de colectare de 2 litri, destul de buna pentru o locuinta mai mica. Dupa atingerea acestei capacitati (umplerea sacului) trebuie sa inlocuiesti sacul. Sacii sunt de hartie si, la achizitionare, primesti 2 saci.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Indicator umplere sac

Ca accesorii, nu e dotat cu prea multe, insa are strictul necesar pentru un aspirator la un pret atat de convenabil. Are, asadar, o perie standard, un tub metalic telescopic, pentru prelungirea tubului de aspirare si o pozitie cat mai comoda a corpului in timpul aspirarii. Ca mai orice aspirator, este dotat si cu un derulator automat al cablului de alimentare si, in plus, prezinta un indicator pentru a anunta cand s-a umplut sacul, ca sa il inlocuiesti.

Aspirator cu sac Daewoo RC-230R

Ergonomic, dimensiuni reduse

Nu face mult zgomot in timpul utilizarii, dar nici extrem de slentios nu e, cu un nivel de zgomot de 74 dB. Are dimensiuni reduse, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat. Masoara 20.6 cm in inaltime, 31.2 cm in latime si 23 cm in adancime. Este ergonomic, usor de tras si transportat dupa tine pe unde ai nevoie, avand in acest sens un maner. Butoanele sunt mari si usor de folosit. E usor si nu te va incomoda in timpul folosirii; cantareste 3.4 kg. Rotile sunt suficient de mari ca sa il poti trage usor dupa tine.

Concluzii

In concluzie, la un asemenea pret, Daewoo RC-230R este un aspirator destul de eficient , usor de manevrat si de depozitat, ideal pentru locuinte nu prea mari. Nu il recomand celor care aveti de curatat periodic locuinte mai mari. Nu stiu cat de bine ar face fata, mai ales ca nu vine cu nu stiu ce accesorii si tehnologii avansate sau capacitate foarte mare de colectare. Dar pentru cei care nu au asteptari prea mari si vor doar strictul necesar in ceea ce priveste curatarea podelelor, e numai bun. Am avut un aspirator Daewoo in trecut si a facut destul de bine fata unui apartament micut cu 2 camere. Nu te astepta insa la minuni din partea lui, ci sa isi faca totusi treaba bine, in raportul cu pretul.

Alternativa similara, cu filtru HEPA

Daca vrei totusi un aspirator care sa aiba grija si de sanatatea ta – adica sa aiba filtrul HEPA atat de util ccelor care sufera de alergii sau celor cu copii si batrani in casa, ai putea incerca aspiratorul cu sac Daewoo RC-L381B, si cu o capacitate de colectare un pic mai mare (2.5 kg). E putin mai scump decat cel descris mai sus, insa cu foarte putin.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *