Aspirator fara sac Heinner CVC-H6220, filtru HEPA

Cauti un aspirator puternic, cu o capacitate medie de colectare si care sa te si protejeze de particulele de praf si acarieni in timpul aspirarii? Eu tocmai am dat peste unul de genul, care este si la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat). Este vorba de aspiratorul Heinner CVC-H6220.

Heinner CVC-H6220 este un aspirator fara sac, cu un container special de colectare a reziduurilor cu o capacitate de 2 litri. Aparatul este prevazut cu un sistem clasic de aspirare uscata si de aceea, prezinta si un sistem ciclonic de filtrare HEPA, necesar pentru protejarea aerului in timpul aspirarii, astfel incat sa nu mai fii nevoit(a) sa inhalezi particule de praf si acarieni. Filtrul HEPA este deosebit de util si de important pentru persoanele alergice, persoanele cu diferite probleme de respiratie, bolnavi sau batrani si copii mici.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Acest aspirator este destul de puternic, avand un motor cu o putere de 2200 W si o putere de aspirare de 380 W. Cablul de alimentare este suficient de lung pentru a putea plimba aparatul dupa tine prin incapere, avand o lungime de 5 metri. Aspiratorul nu prezinta insa control pe maner.

Aspiratorul Heinner CVC-H6220 vine impreuna cu o serie de accesorii utile, pentru a favoriza curatarea mai multor spatii, precum: perie standard, perie de podea si pentru covor, accesoriu 2 in 1 cu perie de praf si duza pentru spatii inguste, tub telescopic metalic cromat, pentru prelungirea tubului obisnuit de aspirare si o pozitie comoda a ta in timp ce faci curatenie. Furtunul de aspirare este unul elastic si prezinta un dispozitiv de reglare a absortiei. In plus, aparatul prezinta si un derulator automat pentru retractarea cablului de alimentare si un variator de putere, pe trepte.

Nu este un aparat galagios, dar nici nu-l putem numi silentios, cu un nivel de zgomot ce poate atinge 74 dB.

Designul sau este unul placut, dinamic, vesel datorita combinatiei de culori: alb, rosu – in mare parte si negru. Butoanele principale sunt dispuse simetric; fiind rotunde, au aspectul unor ochi. Intre ele, se afla butonul de reglare a puterii, pe trepte, retractabil. Rotile sunt rotunde, moi, cauciucate, facandu-l usor de tras dupa tine oriunde ai nevoie. Prezinta si un maner de mana pentru o transportare usoara dintr-o incapere in alta.

Aspirator Heinner CVC-H6220

Un aspirator similar, tot fara sac, chiar mai ieftin, dar mai sobru la aspect si tot cam la fel de eficient, este Electrolux ZTF7650, tot cu sistem ciclonic de filtrare HEPA. Acesta este produs de la un brand mai cunoscut in domeniu, insa ofera cam aceleasi avantaje, fiind insa putin mai ieftin si dispunand in plus si de un nivel de eliminare a reziduurilor tip Micro.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *