Aspirator fara sac Philips Power Pro Compact FC8476/92

Aspiratorul reprezinta unul din cele mai utilizate dispozitive pentru curatenie. Și, dacă stăm ne gândim, pe bună dreptate, că dacă aspiratorul uneori îți dă dureri de spate dacă nu are un mâner ergonomic, ce să mai spunem de o mătură care îți provoacă dureri de șale și mai e și imposibil să cureți adecvat covoarele sau mocheta.

Philips Power Pro Compact FC8476/92 este un produs de calitate care nu doar ne usureaza munca ci este si deosebit de eficient in indepartarea prafului si mizeriei din locuinta. 

Acesta este un aspirator fără sac și dispune de un recipient din plastic usor de indepartat si golit.

Aspiratorul acesta de la Philips este unul care vine la un preț convenabil – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Dotat cu tehnologia Power Cyclone 4 si cu un recipient extrem de usor de golit, Philips Power Pro Compact FC8476/92 ofera rezultate excelente de curatare. Are o putere mare, de 1500W si este dotat cu un filtru lavabil EPA 10.
Filtrul EPA ajută ca aerul să fie scos o dată ce trece prin aspirator cu cât mai puține particule microscopice de praf.

Tehnologia Power Cyclone separa praful de aer intr-o singura etapa. Aceasta tehnologie asigura rezultate excelente de curatare prin intermediul unor etape simple si eficiente totodata:
1) Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie fantei de admisie aer drepte si netede.
2) Orificiul curbat din dotare de trecere a aerului accelereaza aerul in sus in cadrul compartimentului ciclonic pentru a separa praful de aer.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Acest aspirator beneficiaza de un filtru EPA 10 care, in combinatie cu fluxul de aer ciclonic previne infundarea rapida a aparatului si ofera rezultate de filtrare eficiente si de lunga durata. Filtrul EPA 10 este ideal pentru persoanele care sufera de alergii dar si pentru cele care detin un animal de companie.

Avand un maner ergononic extra-lung utilizatorul aspiratorului Philips Power Pro Compact FC8476/92 poate ajunge in orice colt al incaperii si in locurile mai greu accesibile. Peria Turbo elimina in mod eficient pana la cu 25% in plus mai mult par si praf și permite curatarea mochetelor si covoarelor in profunzime.
Peria rotativa elimina in mod eficient cele mai fine particule de praf si parul de pe mocheta.

Rezervorul are o capacitate de colectare de 1.5 litri, ceea ce poate fi suficient pentru o suprafata de 100 de metri si de 3-4 ori pana sa necesite golirea. Sigur, funcție și de volumul de praf și mizerie care trebuie aspirat.
In ceea ce priveste accesoriile, acest aspirator fara sac de la Philips este livrat cu o perie pentru tapiterie, perie pentru spatiile inguste si peria speciala TriActive.

Aspiratorul fara sac Philips Power Pro Compact FC8476/92 este prevazut cu doua butoane, unul fiind pentru pornire/oprire, iar al doilea este pentru rularea cablului. Ar fi fost ideal si un potentiator de intensitate, insa zgomotul produs nu este unul foarte puternic, asa ca nu va deranja pe nimeni. Alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc eficienta la un pret mic, un design modern si fiabilitate de lunga durata.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *