Aspirator Heinner Clean Mate CV-2015-RD ieftin, dar fara filtru hepa

Un aspirator foarte ieftin, de la un brand mai putin cunoscut pe piata locala, recent intrat in oferta magazinelor online este cel de la Heinner, modelul Clean Mate CV-2015-RD. Acest aspirator are un pret de doar aproximativ 110 lei (verifica pret actualizat) iar specificatiile tehnice il recomanda drept un aspirator demn de luat in considerare, mai ales in cazul in care dispuneti de un buget limitat.

Aspiratorul Heinner Clean Mate CV2015 este unul clasic, cu sac, si are o capacitate de colectare in interior de pana la 2.8 litri, o capacitate destul de mare. Din pacate nu poseda filtru HEPA pentru filtrarea prafului iesit din sac, astfel ca nu este varianta extra igienica, dar este in regula daca nu aspirati extraordinar de des, daca nu aveti alergie la praf sau daca nu aveti copii in casa. In cazul in care cautati un aspirator cu filtru HEPA puteti alege de aici aspiratoare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Puterea aspiratorului este de pana la 1500W si ofera un randament foarte bun pentru aceasta grupa de pret, de pana la 350W putere de aspirare. Nivelul de zgomot la care opereaza aspiratorul este de maxim 74 dB, un nivel de zgomot foarte bun pentru acest pret.

Lungimea cablului de alimentare este de 5 metri, este retractabil cu derulator automat pentru cablu si ofera o suprafata de aspirare in jurul cordonului de alimentare de pana la 8 metri. Tubul de aspirare este compus din 2 piese, se prelungeste si de asemenea are un buton prin care se poate ajusta inaltimea ei prin extindere.

Sacul la acest aspirator CV-2015 este din material textil, cu filtrare multipla, iar sacul este reutilizabil cu posibilitate de spalare a acestuia. Ca si alte accesorii, aspiratorul vine cu o perie standard de aspirare si un accesoriu pentru spatii inguste.


One thought on “Aspirator Heinner Clean Mate CV-2015-RD ieftin, dar fara filtru hepa

  • 18 februarie 2012 la 22:59
    Permalink

    Doar ce am comandat si eu unul. Sa vedem cat de bun va fi la tara pentru ai mei, ca au de aspirat nu gluma 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *