Aspirator Heinner DPV-2575-PP Dual cu sac textil si recipient de plastic

Un aspirator interesant este cel de la Heinner, modelul Dual Pro DPV-2575-PP, un model care poate fi inclus atat la categoria aspiratoarelor cu sac, cat si a celor fara sac si cu recipient de plastic.

Dual Pro DPV-2575-PP vine in locasul in care se colecteaza praful si mizeria cu doua posibilitati, fie conectarea recipientului de plastic care are capacitatea de aspirare de 1 Litru si poseda si filtru HEPA, fie cu ajutorul sacului textins cu o capacitate mai mare, dar care nu are avantajele filtrului HEPA. In fapt, ideea este ca poti aspira cu filtru HEPA atunci cand vine vorba de aspirarea obisnuita si sacul sa il folosesti atunci cand ai mai mult de curatat. Asadar, pretul de aproximativ 199 lei pentru aspirator este unul destul de bun, mai ales daca punem in calcul si ca este un produs de calitate de la Heinner (verifica pret actualizat aici).

Dual Pro DPV-2575-PP are o filtrare si inainte de motor, cu 5 etape, astfel ca spre deosebire de aspiratoarele clasice acesta este mai igienic, aerul care circula prin aspirator iese cu mai putine impuritati. De asemenea, un lucru foarte interesant este faptul ca cu toate ca are o putere mare de 2200W este relativ silentios, la nivelul maxim operand la 74 decibeli. Selectia puterii de aspirare se face cu un buton rotativ dispus pe aspirator.
In rest aspiratorul vine cu specificatiile clasice ale unui aspirator modern din ziua de azi: cablul are 5 metri cu derulare automata, tubul este telescopic din metal iar suprafata de aspirare este mare, de pana la 8 metri.

Ca si accesorii, mai vine pe langa peria standard cu baza metalica si cu un accesoriu pentru spatii inguste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *