Aspirator Robot Philips FC 9910/01 – Inovatia te Asteapta

Aspiratoare roboti! Cu totii le vrem, singura retinere, probabil, este de ordin financiar – noul robot aspirator de la Philips FC 9910/01 vine cu o tehnologie noua, o putere mare si o adaptare perfect sincronizata cu nevoile tale, iar sub aspect financiar, desi nu nu incape vorba de un pret mic, totusi este mai acceptabil .

Cu un pas mai aproape sub aspect economic decat rivalul sau Kärcher RC 3000 RoboCleaner care are aproximativ aceleasi functii insa un pret aproape dublu de aprox 1000euro, modelul de la Phillips nu conteneste sa uimeasca.

Philips FC 9910/01

Robotelul Philips FC 9910/01 este un pic cam zgomotos, pentru cei 70 dB pe care ii produce insa mai conteaza, daca el isi face treaba singur, in lipsa ta? Da, are un timer programabil pentru 24 de ore, astfel incat sa te astepte in curatenie perfecta atunci cand te intorci de la servici.

Ca principiu de functionare, are o variatie de 4 programe de curatare si un sistem in 3 trepte de captare a prafului si murdariei, functioneaza datorita senzorilor de care dispune: camera, giroscop si infra-rosu. Poate detecta atat obstacolele fixe cat si variatii mari de nivel, precum scarile, pentru a evita caderea. Gratie sistemului de navigare prin mapare secventiala sistematica, a structurii plate si a rotilor concepute special cu o aderenta potrivita, Philips FC 9910/01, poate inainta pe orice tip de pardoseli inclusiv gresie si mocheta si are un prag de urcare de maxim 15 mm peste care poate trece fara probleme.

Sub natura tehnica, aparatul are dimensiuni de 34.5 x x10.4 cm si cantareste 4.1 kg, iar acumulatorul Li-Ion de 2200 mAh ii confera pentru un timp de incarcare de 3 ore o autonomie de pana la 100 minute. Are o capacitate de colectarea a prafului de 0.6 l si o viteza de absorbtie de 40 mp pe ora. Designul este foarte placut si modern, de culoare metalica gri iar afisajul pe LED este destul de complex si explicit.

Updatarea permanenta a softului micutului robot se poate face prin USB iar comunicarea cu baza de incarcare se realizeaza prin unde infra-rosii – aparatul este programat sa se intoarca in permanenta la baza inainte de a ramane descarcat iar setarea comenzilor se face de la telecomanda.

Concluzia, ma gandesc, ca deja o tragi singur! Philips FC 9910/01 clar este un accesoriu bun la casa omului! Raportul calitate pret este foarte bun, pentru cei 2870 lei te-ai scapat definitiv de dat cu aspiratorul. Harnic, inteligent si puternic, este genul de aparat pe care o data vazut, incepi deja sa iti faci calculele financiare pentru achizita lui!

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *