Aspirator Uscat Samsung VCC4135S37

Samsung VCC4135S37 este un produs nou de la producatorul coreean, care probabil se va lupta strans cu celelalte aspiratoare din gama budget deja consacrate pe piata. Si spunem noi ca are toate atuurile, mai ales ca vor face diferenta cateva mici detalii. Pretul este mai mare decat brandurile no-name dar este in media producatorilor consacrati care aduc pe piata produse de calitate. (verifica pret actualizat)

Samsung VCC4135S37 a aparut prima data intr-o varianta cu design predominant rosu, insa nu este exclus sa apara si in alte culori cum ar fi negru, si mai probabil crem. La acest aspirator capacul frontal este rosu, lateralele gri inchis si deschis, furtunul gri si manerul metalic negru.

Scriam mai sus ca acest aspirator va castiga duelul prin mici detalii, cateva plusuri aduse fata de alte aspiratoare. Aceste plusuri sunt faptul ca la aceasta grupa de pret are totul un pic peste altii: cablul de alimentare este de 6 metri, capacitatea de depozitare de 3 litri si manerul de 2 metri. Cam la toate aceste 3 detalii este mai sus decat ceilalti cu aproximativ 20%, adica majoritatea producatorilor echipeaza aspiratoarele cu cablu de 5 metri, capacitate de 2-2,5 litri si manerul este de 1.75 m.

Puterea electrica a aspiratorului este de pana la 1600 W si ofera si acest Samsung un randament destul de bun: puterea de aspirare este de 320 W, deci un randament de 1/5, randmanet de obicei calculat atunci cand sacul este gol.

Poze Samsung VCC4135S37

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *