Aspirator Vertical Rowenta Air Force RH8571, cu acumulator

Daca cauti un aspirator vertical (stick), care sa fie pe baza de acumulatori si totusi sa ofere o autonomie suficienta pentru aspirarea intregii case; si mai mult decat atat – sa nu posede sac ci depozitarea prafului sa se faca direct in aparat, Rowenta Air Force RH8571 este aspiratorul potrivit pentru tine.

Cu aceste specificatii probabil te gandesti ca aspiratorul ar costa mult, insa daca comparam la obiectiv cu alte aspiratoare clasice din gama top, care nu sunt pe acumulatori sau verticale, ne dam seama ca acest Rowenta RH8571 este vandut chiar la un pret bun. (verifica pret actualizat Romania.

Rezervor
Rezervor fara sac, desprindere usoara

Aspiratorul vertical Air Force este foarte usor de folosit datorita constructiei sale, fara cabluri. De asemenea, si puterea de aspirare este foarte mare, de pana la 2200 W, cu un randament excelent. Datorita faptului ca este vertical, este ideal pentru apartamente si locuinte mai mici, unde spatiul este limitat. Curata la fel de bine atat covoare, carpete si mochete cat mai si parchetul. In fapt, este poate una dintre cele mai bune solutii datorita capului de aspirare pentru curatarea de praf a suprafetelor solide, iar pentru covoare este excelent cu peria rotativa – care transforma aspiratorul nu doar intr-o unealta de a indeparta praful ci si de a curata cu adevarat de mizerie.

Review-ul continua si dupa poza

Acumulatorul dupa o incarcare simpla tine destul de mult, pana la 40 minute de aspirare. Cred ca in acesti 40 minute aspiri linistit intr-o locuinta cu pana la 3 camere.
Foarte interesant este capul de aspirare, in forma de triunghi, care permite curatarea in bune conditii si in colturi. Capul de aspirare este prevazut cu perii rotative care eficientizeaza curatarea mochetelor si covoarelor, sau a altor suprafete dificile, de asemenea prevazut cu functie turbo pentru ca periatul sa fie mai agresiv – daca doresti.

Ca si zgomot, fiind un aspirator inovativ, este mai silentioasa decat majoritatea aspiratoarelor clasice prezente pe piata.

Capacitatea rezervorului nu este foarte mare, are 0.9 litri, in principiu dupa o aspirare in intreaga casa trebuie golit, insa este foarte simplu si igienic. Se detaseaza rezervorul extrem de simplu, fiind incorporat in aspirator. La fel, curatarea este simpla, cu apa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *