ASUS RT-N10E Stylish Wireless 150N Router

Modelul de router wireless RT-N10E de la Asus este unul deja destul de vechi insa in continuare reprezinta o alternativa foarte buna. Pretul i-a scazut intre timp foarte mult de la lansare (verifica aici pret actualizat) si a ajuns sa coste foarte putin, fiind printre cele mai ieftine routere wireless.

Acest model de router wireless se remarca mai ales printr-un design special, carcasa este de culoare neagra, lucioasa, in schimb ce majoritatea celorlalte routere sunt inca de culoare alba. Se integreaza perfect pentru a fi plasat pe birou si antena wireless ofera o conexiune destul de stabila, chiar daca e cu o singura antena directionala.

Pe langa conexiunea wireless, routerul mai are inca 4 conexiuni Ethernet pe cablu, in situatia in care de exemplu routerul este langa calculator as recomanda ca sa-l conectati pe cablu si conexiunea wireless sa o folositi doar pentru gadgeturi cum ar fi smartphone-ul, tableta sau laptopurile celor care va mai vizitateaza.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

router asus
router wireless asus stylish din spate – privire catre conexiunile LAN (cu galben) si WAN (albastru). Se mai vede butonul de reset si de pornire/oprire cat si locul unde se introduce incarcatorul.

Configurarea routerului este deosebit de simpla si se poate configura atat pe baza de browser (accesul se face pe IP> 192.168.1.1 ) daca il conectati pe LAN cat si din soft. Meniul este usor de inteles si astfel setarea se poate face chiar si de catre cineva care nu are mari cunostinte tehnice.

Antena are o putere de 2dBI, nu este extrem de mare insa acopera fara probleme suprafata unui apartament de 2-3 camere la putere de macar 3 linii (conteaza insa si amplasarea routerului). In functie de grosimea peretilor si pozitionarea routerului semnalul wireless poate fi perfect inclusiv pentru intreaga casa.

Pentru cei care au conexiune de tip PPOE, cum sunt cei care au net broadband de la RDS cu IP Dinamic, la configurarea routerului se memoreaza user si parola si nu va mai bateti la cap sa va conectati de fiecare data.

Routerul wireless Asus RT-N10E este unul cu siguranta cu un design deosebit si datorita pretului va castiga foarte multi clienti in continuare.

In pachet routerul vine si cu un cablu UTP pentru conexiunea LAN.

Video Unboxing si Configurare initiala

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *