Avantajele Imprimantelor Second Hand

Imprimantele second hand pe langa preturile foarte bune la care sunt vandute ofera si alte avantaje, majoritatea pe partea costului de exploatare. Este stiut ca o imprimanta mai veche se poate reincarca prin metode mai ieftine, majoritatea dintre acestea fiind deja cipuite din vanzare, pentru ca nu se mai prea gasesc oricum cartuse noi pentru acestea daca fac parte dintr-o generatie mai veche.

Am dat peste o firma care vinde imprimante second hand la preturi foarte bune, produsele fiind de fapt refurbished, adica genul acela de produse care au fost vandute de catre diferite firme mai maricele din afara tarii pentru a trece pe ceva nou, care nu intotdeauna reprezinta avantaj pe partea costurilor, insa se stie ca in tarile mai dezvoltate se renunta la echipamente dupa 1-2 ani de exploatare, indiferent cate copii a facut respectiva imprimanta sau multifunctionala.

De exemplu, cea mai ieftina imprimanta peste care am dat este HP 4100n, la pret de doar 274 lei, o imprimanta cu un volum de lucru de pana la 150.000 pagini pe luna, excelenta pentru acasa sau pentru birouri de firme mici si mijlocii.

Voi ce parere aveti, preferati sa cumparati nou la preturi mai mari sau ieftin la pret mic?

In orice caz, firma vinde si calculatoare second hand si alte echipamente refurbished (adica reimprospatate cu componente noi).

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *