Beats va ataca segmentul Business cu noua serie Executive

O data cu lansarea in 2008 a primelor perechi de casti Beats, compania a trecut de la un brand ultra-nisat si destul de obscur in piata la o companie cu afaceri de miliarde de dolari si colaborari cu vedete de talie internationala – dintre care probabil cea mai cunoscuta colaborare este cae cu Dr. Dre, insa nu sunt de neglijat nici colaborarile cu Lady Gaga sau.. Justin Bieber. Aceste colaborari au catapultat compania catre o zona ultra cunoscuta, in decurs de cativa ani acestia ajungand un brand extrem de popular in domeniul. Bineinteles, nu doar colaborarile au facut renumite compania ci si calitatea extraordinara a produselor sale.. si pretul de multe ori prohibitiv pentru majoritatea posibililor clienti.

Beats a fost prima data inclusa in compania Monster insa s-a separat de acestia ca o firma de sine statatoare si s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor. In acest moment Beats este in actionariatul HTC – numele lor este pe smartphoneurile HTC, are colaborari cu HP pe segmentul laptopurilor. Intr-un cuvant – lucrurile evolueaza intr-o directie foarte buna, mai cu seama ca 60% din toate castile de peste 100$ vandute in Statele Unite sunt de la ei.

In acest moment Beats planuieste atacarea segmentului business prin lansarea unor noi modele de casti, numite Beats Executive. Avand in vedere ca nu exista nici o concurenta directionata spre aceasta categorie consider ca va fi o miscare extrem de buna si nu este exclus ca la clasa Business a avioanelor aparitiile acestor casti sa fie o obisnuinta.

Conform declaratiilor COO-ului Luke Wood “Daca te uiti in acest moment la produsele competitorilor iti dai seama ca toate sunt facute din plastic. Noi le facem prin forta umana cu materiale de calitate, cum ar fi aluminiu sau otel inoxidabil si piele cusuta manual” Luke Wood a mai declarat ca doreste sa introduca in segmentul business casti noi “datorita faptului ca sunt clienti din toate grupele de varsta iar segmentul de clienti business nu s-ar putea simti atat de bine cu castile preferate de catre segmentul de clienti tineri”.

Noile casti business Beats vor avea aceeasi platforma cu cele din seria Beats by Dr. Dre, inclusiv cu utilizarea bateriilor normale AAA pentru calitate superioara a sunetului.

Preturile pentru noua serie de casti urmeaza fi in jurul valorii de 300 $ – e mult sau e putin ramane de vanzari.

Poze Beats Executive

beats business

beats executive

baterii beats executive

beats executive case

beats executive case 2

geanta casti beats executive

  [sam_ad id=”31″ codes=”true”]

sursa: TechCrunch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *