Aragaz Beko CG51110DX

Un aragaz asupra caruia am parlamentat mult in convingerea unei cunostinte pentru a-l achizitiona este Beko CG51110DX. Motivul era simplu: el avea un buget foarte limitat si se orientase initial spre ceva care nu e atat de bun in viziunea mea si a trebuit sa il conving ca aparatul asta chiar daca mai scump decat planuia sa cheltuiasca era bun. Adevarul este ca aparatul de gatit Beko CG51110DX nu ar suprinde la prima vedere, mai ales ca pretul sau este pe la 1000 lei (verifica aici pret actualizat), cand pe piata s-ar gasi si altele mai ieftine.

Marele DAR pe care l-am invocat au fost chestiile de sunt sub suprafata si anume calitatea extraordinara a constructiei cu finish pe inox si prezenta cuptorului cu grill, rotisor si iluminare, ceea ce il face excelent pentru a gati in cuptor. De asemenea arzatoarele, atat la cuptor cat si in partea superioara se pot regla foarte fain de pe panoul butoanelor, acestea fiind foarte fine. Prezenta posibilitatii de aprindere electrica din punctul meu de vedere este o dotare obligatorie a unui aparat de astazi, asadar din start descalific modelele fara aceasta functie, aprinderea la chibrit am depasit-o si cu siguranta pentru inca 10 ani nu doresc sa o mai experimentez cumparand un aragaz fara aprindere electrica.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Trecand la specificatiile lui Beko CG51110DX, acesta este relativ un aragaz modern, insa obisnuit. Vine cu alimentare pe gaz, are 4 arzatoare si aprinderea este electrica, la buton, separat atat pentru cuptor cat si pentru arzatoare.

De asemenea, cuptorul poseda atat timer cat si siguranta si termostat si vine cu o tava si gratar pentru cuptor. In partea inferioara a cuptorului vei mai regasi si un sertar extrem de util pentru depozitarea vaselor si a tavilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *