Aragaz Beko CSG52111DW

In cazul in care nu ai nici bugetul necesar nici interesul pentru un aparat de gatit super sofisticat, Beko CSG52111DW este un aragaz cu cuptor incorporat care functioneaza pe gaz, are aprindere integral electrica, timer si spatiu de depozitare. Are un pret relativ accesibil (verifica aici pret actualizat), iar dpdv calitativ este reusit din perspectiva functiilor clasice ale unui aparat de gatit.

Ca alternative, mai ieftin un pic , la 870 lei, ar fi modelul de la Hansa FCGW57023010, similar in functii si aspect iar un picut mai scump insa mai bogat la partea de functii, este modelul lansat de Electrolux EKK511510W care are alimentare atat pe gaz cat si electrica, si il poti gasi la un pret de 1250 lei.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Beko CSG52111DW

Designul aparatului este simplu, un electrocasnic alb, cu patru arzatoare dispuse dupa modelul clasic doua in fata – doua in spate, cu panou de comanda in acelasi ton si cu butoane special create pentru o manipulare usoara si o aprindere electrica pentru fiecare in parte, atat pentru plita cat si pentru cuptor. Arzatoarele sunt doua de dimensiuni normale, cu o putere de 2 kW, unul mic de 1 kW si unul mare, de 2.9 kW. Grilajul care serveste ca suport pentru recipiente este confectionat din doua bucati separate, pentru o manipulare si o intretinere mai usoara.

Cuptorul dispune de iluminat interior, timer mecanic cu alarma, usa din sticla si sertar cu usa rabatabila in partea de jos, pentru depozitarea recipientelor de gatit. Ca accesorii, sunt incluse o tava emailata pentru copt si un gratar metalic.

Functiile de baza ale cuptorului, in afara de cea clasica, de coacere, sunt cea de grill si rotisor, pentru ca tu sa poti gati variat si sa poti experimenta orice reteta iar daca iti pui problema procesului de curatare de dupa o masa copioasa, problema are rezolvare usoara datorita emailului special neaderent cu care este capitonat interiorul aparatului.

Cred ca am mentionat cam toate aspectele importante ale aragazului, ce mai as vrea sa adaug, aparatul are capacitatea de a functiona atat pe gaz cat si pe GPL, intrucat este prevazut cu duza speciala pentru adaptare, iar dimensional, masoara 85 cm inaltime, 50 cm latime si 60 cm adancime, niste masuri destul de standard pentru un aragaz clasic.

Una peste alta, Beko CSG52111DW este un clasic al bucatariilor, asta inseamna ca pastreaza nota cliseica a aparatului alb, cu functii de baza simple, functionare pe gaz si un pret accesibil, undeva in jurul sumei de 1070 lei deocamdata. Latura moderna a aparatului consta in dispozitivele de siguranta, aprinderea integral electrica si materialul emailat usor de curatat. Per total un aparat bunicel si acceptabil financiar.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *