Aragaz Mixt Beko CSM52120DW Gaz + Electric, Preț Bun

Ce-ți poți dori, când îți place să gătești, decât un aragaz cât mai competent, să facă față cu brio chiar și celor mai mari provocări culinare ale tale? L-am găsit, e un Beko – brand bun – și are un preț mai mult decât convenabil (verifică aici preț actualizat). Îndeplinind astfel cele mai importante criterii de bază pentru un aragaz, modelul de aragaz mixt Beko CSM52120DW îți va putea indeplini asteptarile.

Aragaz mixt cu plită cu 4 arzătoare și alimentare cu gaz

Beko CSM52120DW este un aragaz mixt pentru că are alimentare la plită pe bază de gaz, la cuptor alimentarea fiind electrică. Plita e clasică, nu se remarcă prin nimic special, are 4 ochiuri arzătoare negre (unul mare, 2 normale și unul mic) și un grătar negru, metalic, format din 2 mai mici, ce vine peste ochiuri, cu rol de a le proteja, dar și de a oferi stabilitate vaselor în care gătești. Plita prezintă siguranță proprie împotriva scurgerilor de gaze, alimentarea cu gaz oprindu-se automat în cazul unei astfel de probleme. Are un capac metalic emailat, obișnuit.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cuptor multifuncțional cu alimentare electrică, Grill și timer/cronometru

Cuptorul aragazului Beko CSM52120DW are alimentare electrică, este multifuncțional și prezintă Grill –accesoriu și, implicit, funcție – astfel încât să poți prepara perfect orice friptură poftești. De asemenea, ca să îți fie și mai de folos pentru organizarea în bucătărie, a timpului pregătirii mesei și a realizării rețetelor cât mai bine, este prevăzut cu timer/cronometru, pentru o coordonare și organizare mai bună a timpului, o precizie mai mare în timp ce gătești, ca să nu riști să nu îți iasă mâncarea cât mai bine. A primit o clasă de eficiență energetică A, ceea ce înseamnă că în timpul folosirii cuptorului nu consumă decât puțin curent electric.

Încălzire superioară și inferioară și ventilator, pentru coacere uniformă

Dar ca să te asiguri că mâncarea ta va ieși perfect, nu acesta este neapărat cel mai mare atu de care dispune acest aragaz, ci faptul că, pentru un gătit perfect și o coacere cât mai uniformă, are două tipuri de încălzire: inferioară și superioară, pentru distribuirea cât mai uniformă a căldurii, în fiecare colț al preparatului. Dincolo de asta, are și un ventilator care, pe lângă că ajută și la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului, răcește mobilierul din preajma aragazului, evitând supraîncălzirea și distrugerea din cauza temperaturilor înalte din cuptor. Ventilator la un aragaz găsești foarte rar – poate doar la cele mixte, cum e acesta; de obicei, cuptoarele separate, incorporabile, au așa ceva și acestea costă destul.

Iluminare interioară și sertar inferior pentru depozitarea accesoriilor și vaselor de gătit

Încă ceva ce acest cuptor are și e important: iluminarea interioară. Astfel, nu mai este nevoie să deschizi de fiecare dată ușa la cuptor ca să verifici dacă s-au gătit preparatele tale; poți vedea foarte simplu de prin geamul ușii, datorită iluminării de care dispune acest cuptor. În plus, nu mai riști astfel să introduci, prin deschiderea ușii, curenți de aer rece în cuptor, dăunând astfel preparatelor.

Ca accesorii, pe lângă grătarul de Grill, cuptorul prezintă și o tavă metalică obișnuită, clasică, emailată, pentru a putea face fripturi sau diverse prăjituri și alte preparate în ea. Ce e mai interesant și util este că, în partea de jos a cuptorului, Beko CSM52120DW dispune de un sertar inferior pentru depozitarea vaselor și accesoriilor necesare când gătești. Ai astfel loc în plus pentru acestea, dar le ai și la îndemână cu ușurință atunci când gătești, nemaifiind astfel nevoie să te învârți prin bucătărie în grabă până găsești ce ai nevoie.

Dimensiuni potrivite

De culoare albă, în combinație cu negru, arată obișnuit, clasic chiar, însă rămâne modern în interior, prin funcțiile sale. Nu este foarte mare ca dimensiuni, deci nu ocupă prea mult spațiu; măsoară 85 cm în înălțime, 50 cm în lățime și 60 cm în adâncime. Simplu de folosit, prin butoane obișnuite, Beko CSM52120DW îți simplifică și mai mult viața și activitățile din bucătărie.

Aragaz mixt Beko CSM52120DW

Alternativă mai modernă

Un model similar, la un preț și mai bun, dar fiind complet electric, este Gorenje E51101IW. Acesta se remarcă printr-o plită cu arzătoare diferite, mai întinse, netede, fiind electrică. Cuptorul, pe lângă încălzirea inferioară și cea superioară, prezintă și un sistem de convecție cu convecție de aer fierbinte. Nu are însă ventilator precum cel de la Beko prezentat mai sus. Surprinde, în schimb, pentru o răcire mai rapidă, prin ușa tip CoolDoors (CD), specifică aragazurilor Gorenje. Ambele merită; depinde însă de ceea ce vrei să obții de la un aragaz și cât și ce gătești cu ajutorul său, Gorenje fiind cea mai modern, iar Beko – mai clasic, în acest sens.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *