Frigider cu filtru Antibacterian si rafturi sticla Beko DBD306+

Frigiderul Beko DBD306+ face parte din clasa noilor aparate cu filtre antibacteriene de la producatorul Beko, o gama de electrocasnice foarte indragite de catre cumparatori. Este un frigider de succes si datorita designului care trece peste bariera unei linii dreptunghiulare si are si cateva unghiuri mai ascutite pe usile care se deschid, asadar este un aparat ceva mai elegant decat modelele clasice. Ca si volum total are aproximativ 300 litri, cu o buna impartire intre unitatea frigiderului si cea separata de congelator. Pretul la care se vinde este de aproximativ 1100 lei (verifica aici pret actualizat), nefiind un aparat scump, chiar si in acest buget.

Avand in vedere capacitatea de depozitare de 300 litri, DBD306+ se potriveste familiilor mai mici, pana in 2-3 componenti. Ca si compartimentare intre segmentele frigorifice, avem parte de 215 litri capacitate de depozitare in frigider si inca 73 litri pentru congelator, iar singura diferenta notabila intre acest aparat si o combina frigorifica sta de fapt in pozitionarea unitatilor si a faptului ca unitatea de congelator este impartita diferit, cu doar un grilaj care tine loc de rafturi.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ca si clasa energetica, aparatul frigorific se claseaza in grupa A+ datorita unui consum foarte redus de curent. Estimativ, acesta este la aproximativ 250 kwh/an, asadar un cost de functionare pentru factura anuala la curent de doar aproximativ 100-150 lei.

Unitatea frigiderului este foarte bine impartita, avem 3 rafturi de sticla ajustabile pentru comoditate, ceea ce transforma practic totul in 4 compartimente, daca e sa o lua direct. De asemenea avem un foarte util suport pentru vinuri (ma rog, cam orice sticla intra acolo) si compartiment de legume generos, excelent in pozitionare si imbinarea cu usa. Pe usa mai avem inca 3 suporturi, unul pentru sticle, unul pentru borcane si suportul acoperit pentru oua si branzeturi. Mi-ar fi placut daca si aceste suporturi ar fi fost ajustabile, insa ele sunt fixe…dar impartite intuitiv, asadar nu as lua-o ca pe un neajuns care sa conteze major pentru ca aparatul are alte functii cu avantaje mari.

Aparatul frigorific Beko DBD306+ chiar daca la prima vedere ar parea ca usile nu se pot deschide pe ambele parti datorita designului mai fix, ele din contra – sunt reversibile si au locasurile pentru fixare deja facute, insa tot va trebui sa demontati atent usile deja montate ­čÖé

In ceea ce priveste functiile, nu vine cu foarte multe elemente moderne in afara de filtrul antibacterian, insa tot este un aparat frigorific bun pentru ca face excact ce si cum ar trebui sa opereze un frigider. Totusi, avand in vedere ca este din noua serie, mai moderna, aparatul cu siguranta este mai bun decat cele fabricate in trecut, nu trebuie dezghetat atat de des iar calitatea constructiei si designul a mai avansat.

Dimensiunile aparatului exacte sunt trecute aici, unde veti regasi si poze mai multe si specificatiile tehnice oficiale.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *