Frigider cu Fotosinteza si Dozator Beko DDEN507MWD+

Nici nu stiu cu ce as putea incepe, sunt foarte multe avantaje. Visul de a avea dozator de apa, taste Touch si tehnologie de racire prin curenti de aer este acum accesibil si ca pret.

Poate nu este perceptibil in imaginile oferite, insa este de mentionat un aspect foarte important al designului. Frigiderul nu este alb! Este un bej placut, usor sidefat. Cred ca majoritatea dintre noi la fel ca si cei de la Beko ne-am saturat de clasicele frigidere albe. Totusi, pentru clasici, exista si varianta pe alb!

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Beko DDEN507MWD+ Blue Light

Apoi mai spun ca deschiderea standard pe dreapta este desigur reversibila pentru a putea fi adaptat locuintei tale, manerul vertical este ergonomic iar ecranul touch pe tehnologie LED lucreaza la facilitarea controlului asupra alimentelor. De asemenea electrocasnicul este conceput cu dozator pentru apa, cu rezervor interior pe usa si umplere usoara; si deasemenea poate fi setat prin apasarea unui simplu buton special pentru protectia copiilor.

Dimensiunile sunt de asemenea impresionante 191,5 x 70 x 68 cm si o capacitate neta de 440 l din care 350 l rezervati frigiderului si 90 l congelatorului. Spatiul suficient pentru o alimentatie diversificata iar compartimentarea inteligent si bine realizata eficientizeaza si mai bine acest aspect. Congelatorul cu o capacitate de congelare de 6 kg/h si functie de racire rapida are un singur compartiment cu raft la mijloc, tavite pentru gheata si suporti pe usa.
Frigiderul, care include si dispencerul pentru apa, are 3 rafturi de sticla,iar pe usa are 4 suporti mici, 3 mari, pentru sticle, si spatii destinate fructelor si legumelor prevazute cu Blue Light. Tehnologia revolutionara Blue Light aduce fotozinteza la tine acasa. Prin lumina albastra proiectata in compartimentele de legume si fructe producatorul spune ca acestea sunt capabile sa isi mentina activ procesul de fotosinteza datorita caruia se pastreaza proaspete timp indelungat iar filtrul antibacterian asigura igiena frigiderului.

Beko DDEN507MWD+ functioneaza atat pentru frigider cat si congelator cu tehnologie No Frost si Multi Frost – sisteme care asigura hidratarea permanenta, circulatia aerului si racirea uniforma prin orificii de ventilatie multiple, amplasate pentru a omogeniza eficient temperatura si nivelul de umiditate. Sistemul Dual Cooling asigura o racire mai eficienta cu 20% prin reglarea rapida a temperaturii dupa fiecare deschidere a usii prevenind totodata transferul de mirosuri de la un aliment la altul.

Cu un consum mediu de 0,978 kWh/ zi si 357 kWh/an frigiderul este de clasa super economica A+ in eficienta energetica. Are o autonomie de pana la 15 ore si are la baza un singur compresor.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

One thought on “Frigider cu Fotosinteza si Dozator Beko DDEN507MWD+

 • 23 mai 2013 la 12:11
  Permalink

  Buna ziua
  As dori sa știu dacă exista frigider cu 2 usi Beko dden507 culoare inox sau argintiu, la fel de mare si la fel împărțit
  Va multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *