Beko DFN 1503 Masina de Spalat Vase de Mare Capacitate

Beko DFN 1503 este o masina de spalat vase de capacitate destul de mare, peste medie. Aceasta la o singura spalare poate curata pana la 12 seturi de vase, asadar este extrem de util pentru familiile cu mai multi componenti sau celor care primesc destul de des musafiri. Bine, nu trebuie sa uitam nici de comoditatea de a avea un astfel de electrocasnic pe cand se aduna vasele, si avantajul mai este ca nici nu trebuie incarcat total pentru a porni programele cum vechile serii de aparate de acest gen erau. Pretul este bunicel, aparatul costa aproximativ 1100 lei iar garantia standard este de 2 ani, cu posibilitate de extindere contracost la 4 ani. De asemenea, majoritatea magazinelor online serioase au in oferta livrarea gratuita oriunde, insa de instalare va trebui sa va ocupati voi sau instalatorul, desi este destul de simpla, practic ca si la masina de spalat rufe.

Ca si design, Beko DFN 1503, nu uimeste extraordinar de mult. Are o carcasa alba combinata metalic si plastic pe alte suprafete. Deasupra avem panoul de comanda pe care regasim programarile, butonul de pornire, anulare si indicatoarele de stare in timpul functionarii. Usa se deschide din partea superioara spre jos. Inauntru regasim spalarea pe doua compartimente, aranjarea fiind cea obisnuita ca si la orice alta masina de spalat vase.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Programele de folosire ale acestei masini de spalat vase sunt aproximativ aceleasi pe care le intalnim pe toate: programul de spalare intensiva la 70 grade, programul de spalare automat 40->65 grade, cel economic de 50’C si programul rapid care spala la temperatura de 30-35 grade intr-o jumatate de ora.

Beko DFN 1503 de asemenea are si posibilitatea de a amana pornirea programelor, de la 3, 6 la 9 ore, util mai ales daca ai treaba prin bucatarie si nu vrei sa te deranjeze zgomotul aparatului, fiind la 54 decibeli, in vreme ce eu consider ca ar fi trebuit sa fie pe la 50.

In rest, mai trebuie spus ca aparatul electrocasnic are dimensiuni maricele datorita capacitatii de incarcare, practic la dimensiune e cat un aragaz, 85 cm inaltime, 60 latime si o adancime de 57 centimetri. Clasa de eficienta energetica este in grupa A+.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *