Masina de spalat vase Beko DFN 6833

Daca credeai ca o masina de spalat vase e un moft si e menita sa iti reduca corvoada spalatului manual, tin sa te anunt ca ai dreptate doar pe jumatate. Masinile de spalat de ultima generatie nu mai sunt de mult un moft, ci o necesitate si sunt o alegere perfecta in ceea ce priveste bucataria ta. De asemenea, economisesti apa, timp liber si daca are o clasa de eficienta energetica de la buna in sus, economisesti si curent electric. Daca iti place cum suna si iti doresti o astfel de investitie pe termen lung, masina de spalat vase Beko DFN 6833 ar putea fi o optiune.

Aparent simpla, Beko DFN 6833 are 8 programe de spalare, menite sa asigure eficienta optima de fiecare data si sa se plieze cu usurinta pe stilul de viata al oricui, chiar si al celor mai pretentioase persoane. Are un program rapid, Quick & Clean cu spalare la 35 °C, pentru momentele cand te grabesti. Daca ai de spalat vase delicate, din sticla sau portelan chinezesc, stai fara griji, le poti acum spala in acelasi timp cu vase foarte murdare, prin activarea programului Active Wash, cu ajutorul caruia economisesti timp si ai parte de o curatare eficienta si sigura, protejandu-ti fiecare piesa.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Alte programe cu care este prevazuta sunt programul de spalare intensiva, la o temperatura de 70°C, programul auto, cu o temperatura de 40-65°C, programul Bio/Eco, creat pentru a asigura protectia mediului inconjurator, la o temperatura de 50°C. Are si un program de prespalare. In plus, are 6 nivele de temperatura.

De asemenea, imi place ca Beko DFN 6833 nu prezinta limitari inferioare in ceea ce priveste capacitatea de incarcare, in sensul ca o poti folosi oricand, chiar daca nu ai foarte multe vase de spalat, nefiind necesar sa o incarci la capacitate maxima.

Prin activarea optiunii „Incarcare la jumatate”, permite realizarea programului de spalare selectat chiar si cu mai putine vase. Castigi cu o astfel de optiune si beneficii in ceea ce priveste economia de apa si de energie, fata de spalarea manuala, traditionala.

Imi place si ca prezinta siguranta pentru copii, precum si protectie in caz de inundatie, destul de necesare intr-o familie.

Are o clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca are un consum destul de redus de energie. De asemenea, are o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la uscare A.

Conceputa intr-o linie simpla, clasica, de culoare alba, are un design obisnuit si dimensiuni destul de mici, putand fi amplasata si in spatii inguste: 85 cm in inaltime, 59,8 cm in latime si 57 cm in adancime. Totusi, are o capacitate interioara destul de mare: 13 seturi, cu cos de tacamuri si compartiment pentru sare de spalare.

Este destul de economica, analizand consumul de apa de 10 litri/ciclu si consumul de energie de 0,94 kW/ciclu de spalare. Nu produce foarte mult zgomot, avand in vedere ca nivelul de zgomot este de maxim 45 dB.

Panoul de la modelul similar pe gri

Prezinta un panou de control electronic, cu display cu LED, care afiseaza programele si optiunile selectate si permite sa urmaresti programele in derulare, dar si setarea momentului de incepere a ciclului de spalare, cu amanare predefinita de pana la 24 de ore (functia de programare intarziata de la 1 la 24 ore). Astfel, poti sa planifici momentele de spalare a vaselor, pentru ce perioada a zilei doresti si in functie de alte activitati pe care le ai de indeplinit de-a lungul zilei.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *