Beko DFN16410X Mașină de Spălat Vase cu 14 seturi și 6 programe

Beko DFN16410X este o mașină de spălat vase cu capacitate mare, care permite spălarea unui număr mare de vase.
Mașina de spălat vase are o capacitate de 14 seturi de vase și vine cu 6 programe de spălare, inclusiv cu program ECO, pentru un consum cât mai redus de energie și apă dar și programul intensive care spală la temperatură ridicată, ideal vaselor foarte murdare.

Mașinile de spălat vase oricum au un consum de apă mult mai mic decât dacă ai spăla manual vasele.

Faptul că Beko DFN16410X are o capacitate mare de spălare îl face ideal în familiile mari sau atunci când ai vase și nu ai vrea să pornești prea des mașina de spălat vase.

? verifică aici preț și disponibilitate

Design modern și organizare interioară pe două coșuri

Designul mașinii de spălat vase Beko DFN16410X este unul deosebit de modern, dar impresionează mai mult prin simplitate.
Culoarea ei este un gri/inox foarte modern și dacă ai o combină frigorifică de aceeași culoare sau alte electrocasnice de culoarea similară va arată ideal.

Mașina de spălat vase are și protecție pentru urmele de degete/amprente, așadar nu se va murdări foarte repede.

Beko DFN16410X
Beko DFN16410X

? Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunile sunt cele standard, este relativ voluminos, așadar va trebui încastrat inteligent în bucătărie, fie că se va semiîncorpora, fie că va fi plasat liber. Recunosc, eu sunt mai degrabă fanul mașinilor de spălat încorporabile, dar în unele situații, dacă deja ai mobila, și nu e cu loc special pentru mașina de spălat vase, un model neîncorporabil, cum este acest Beko este la fel de util.

Înălțimea este de 85 cm, iar lateralele au 59,8 și 60 cm.

Panoul de control al produsului este plasat în exterior, oferind toate informațiile de care ai nevoie pentru a programa spălarea și a vedea informații despre funcționarea produsului.

6 programe de spălare pentru nevoile fiecăruia

Pe lângă cele două programe prezentate anterior, cel ECO 50 și cel Intensive 70, mașina această de spălat de la Beko prezintă și alte programe de spălare interesante pe care foarte probabil să le folosești.

Astfel, Beko DFN16410X mai vine și cu un program Mini 30 care spală într-un timp de doar 30 minute vesela și paharele mai puțin murdare.
Este foarte probabil ca acest program să fie cel mai util pe viitor, mai ales dacă ai obiceiul de a clăti bine vasele la robinet înainte de a le introduce în mașina de spălat vase.

Funcția Fast+ este tot un program rapid, dar acesta crește temperatura de spălare și presiunea cu care apa lucrează în interiorul mașinii de spălat vase.

Flexible Halfload este iarăși un program extrem de util. Acest program permite spălarea chiar cu mașina de spălat încărcată doar pe jumătate. Astfel, economisești apă și energie.

Pe lângă programele foarte interesante, mașina aceasta de spălat vase de la Beko mai are și un indicator pentru necesarul de clătire suplimentară, care controlează excesul de apă.

Mașina de spălat vase nu este zgomotoasă, chiar dacă este voluminoasă, are un nivel de zgomot de doar 46 decibeli în funcțiune. Este însă o mașină de spălat vase care are o greutate mare, la cei 43.7 kg fără încărcătură.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *