Beko DSF1530 Masina de Spalat vase de mare capacitate – 10 seturi

Cu un design modern si o calitate superioara, un ajutor pe care te poti baza oricand in bucatarie este masina de spalat vase Beko DSF1530. Fiind incadrata ca si eficienta in categoria A, aceasta masina de spalat vase ne ofera o gama contemporana de functii incluzand 5 programe de spalat si 4 pentru temperatura, cu rafturi si suport de vase pliabile, un sistem de uscare cu aer cald si un panou electronic cu un afisaj de tip LED. Aceasta poate fi gasita la un pret accesibil de aproximativ 1199 Lei(verifica aici pret actualizat), cu o garantie de 2 ani si transportul gratuit inclus.

Beko DSF1530 are o capacitate de 10 seturi de vase, ceea ce inseamna ca iti permite sa speli intr-o singura tura, pana la 10 farfurii a cate 3 dimensiuni diferite, seturi de tacamuri, pahare si alte tipuri de vase.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Eficienta energetica, cea de spalare si de uscare sunt incadrate ca facand parte din categoria A, lucru care ne garanteaza un consum de energie si de apa redus, acestea ajungand pana la 0.91kw si 13litri de apa pe ciclu de spalare. Un alt avantaj pe care il detine aceasta masina de spalat vase, este nivelul de zgomot care este relativ redus, acesta ajungand la 49db.

Dimensiunile pe care pe detine aceasta masina de spalat vase sunt urmatoarele: 85 de cm in inaltime, cu 44.8cm in latime si 57 de cm in adancime.

Impartirea etajelor si a compartimentelor

Are un numar total de 5 programe incluse, precum un program intensiv- pentru vasele foarte murdare care necesita o spalare fierbinte la 70°C; un program de spalare rapida- de 30 minute pentru vasele mai putin murdare la temperatura de 35°C; un program de prespalare- pentru clatirea si slabirea reziduurilor de mancare fara a incalzi apa; program BIO/Eco -un program economic pentru vasele murdare in mod normal care functioneaza la o temperatura de 50°C; si Quick &Clean care este tot pentru vasele murdare in mod normal si care spala vasele intr-un timp de 58 de minute la o temperatura de 60°C.

Are 4 nivele de setare temperatura si in aditie, aceasta mai are un sistem de uscare hot air drying care ne ajuta sa avem un rezultat mai bun si le ofera vaselor un luciu mai puternic.

Detine un cos adjustabil si un suport de vase pliabil, iar in partea de jos se gaseste un cos pentru tacamuri care poate fi indepartat, ceea ce ne ofera mai mult spatiu pentru vasele mai mari.

Beko 1530 Inchis

Are optiunea de incarcare la jumatate, care poate fi folosita atunci cand nu ai multe vase de spalat. Aceasta optiune te ajuta sa reduci consumul de apa cu pana la 30%. De asemenea, un lucru foarte important este ca aparatul opereaza la un nivel de zgomot foarte mic, doar 49 decibeli, fiind putin mai galagioasa decat un frigider la capacitate maxima pe timp de vara.

In concluzie, Beko DSF1530 este un produs economic si de calitate, care poate fi gasit la un pret destul de accesibil la cei 1199 lei ai sai, pret care era prin martie 2012 insa sunt sigur ca va mai intra o oferta si cu timpul ii vor mai reduce costul, facand din acesta o masina de spalat vase si mai accesibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *