Beko GN163022S – Combină frigorifică tip side by side ieftină și încăpătoare

Combinele frigorifice de tip side-by-side sunt practic următorul nivel atunci când vine vorba de o comportimentare excelentă și adăugarea de spațiu în frigider. Sunt excelente pentru familiile mai mari de 2-3 persoane și oferă un avantaj uriaș prin compartimentare dar mai ales prin volumul de stocare.

Beko GN163022S este o combină frigorifică side-by-side foarte ieftină în raport cu concurenții săi și oferă o capacitate de stocare în cele două compartimente principale de 558 litri. Se găsește deseori în varii promoții, așadar produsul este un best buy pentru cine dorește o combină frigorifică încăpătoare și modernă – verifică preț actualizat aici.

Pe lângă prețul excelent la care se vinde acest Side by Side de la Beko, aparatul frigorific este și unul care este încadrat în clasa de eficiență A+, așadar oferind o economie de electricitate față de modele similare care au clase de eficiență inferioare.

Side by side Beko GN163022S
Side by side Beko GN163022S

Designul lui Beko GN163022S este destul de clasic pentru o combină frigorifică side by side. Practic are două uși, ușa congelatorului fiind în stânga și fiind mai mică. Mânerele sunt mari, practice și ies în afară, pentru o ergonomie mai bună.

Aspectul general este argintiu, logo-ul producătorului fiind plasat în partea dreaptă sus, fără alte elemente care să atragă atenția.

Beko GN163022S este o combină frigorifică side by side foarte elegantă, chiar dacă este unul dintre cele mai ieftine modele prezente pe piață.

Practic singurul element care atrage atenția este mânerul elegant supradimensionat

Compartimentare inteligentă – unitatea de congelare în stânga, frigiderul în dreapta

Fiind o combină frigorifică de tip side by side, Beko GN163022S are despărțită unitatea de congelare de cea de frigider. Astfel, congelatorul se găsește în partea stângă și are 7 compartimente principale, alături de câteva alte rafturi pe ușă (3 în mod standard) – oferind un spațiu total de 190 litri pentru congelator, dintr-un volum net total de 558 litri.
Pe lângă rafturile standard ale congelatorului, ultimele două compartimente de jos sunt niște cutii de depozitare foarte utile pentru a depozita legume pe termen lung. 

Frigiderul are o capacitate de 368 litri, un volum din nou foarte generos, chiar comparat cu combine frigorifice de dimensiuni mari.
Împărțirea în compartimentare vine cu șase compartimente principale, alături de patru etajere așezate pe ușa frigiderului, excelente pentru depozitat flacoane, borcane, sticle de lapte sau ouă.

Rafturile de tip safety glass sunt în număr de patru și sunt ajustabile pe înălțime, pentru încă un plus de personalizare și pliare pe nevoile tale.

Ultimul raft este dat de o cutie de legume și fructe, care oferă mai multă prospețime, astfel că legumele vor fi păstrate proaspete mai mult timp.

Pe toată coloana frigiderului, Beko GN163022S are plasate niște becuri de iluminare LED, astfel că iluminarea este una uniformă.

Poza aceasta aproape că te îmbrățișează și îți comunică să iei acest side by side Beko acasă la tine, dar analizează întâi toate specificațiile sale

Tehnologie NeoFrost și Active Dual Cooling System

Combina frigorifică side by side Beko GN163022S este dotată cu tehnologie de răcire Neo Frost. Acest lucru face ca alimentele să poată fi păstrate mai mult timp proaspete în interiorul frigiderului. De asemenea, congelatorul nu va trebui dezghețat atât de des, pentru că practic tehnologia aceasta este oarecum similară cu cea no frost.

În plus, acest aparat frigorific side by side vine și cu un sistem de control electronic pentru răcire, măsurând în permanență umiditatea și condițiile climatice din interior, pentru a ajusta temperatura interioară.

Acest side by side de la Beko nu este neapărat cel mai puțin zgomotos aparat frigorific cu cei 43 decibeli ai săi în folosire normală. La început este posibil ca până la echilibrul climatic aparatul frigorific să fie ceva mai gălăgios, lucru de altfel caracteristic cam tuturor aparatelor frigorifice cu tehnologie de răcire avansată.

Capacitatea de congelare este de 13 kilograme la 24 ore, o capacitate bună dacă este să comparăm cu combinele frigorifice de pe piață, dar inferioară altor aparate de tip side-by-side. Totuși, cred că este suficient, nu este ca și cum în fiecare zi am încărca combina frigorifică cu mai mult de 13 kilograme de alimente, nu-i așa? Nici măcar în zilele în care punem vinete sau alte alimente la congelator… 

Autonomia în cazul întreruperii cu curent este de 9 ore, ceea ce înseamnă că dacă se întrerupe alimentarea cu energie electrică, pierderea de rece din interior se va produce după 9 ore. Asta, desigur, în condiția în care nu deschideți ușa prea des când aparatul nu este alimentat cu energie electrică.

Un alt lucru de menționat este că acest aparat frigorific produs de Beko are un mâner cu protecție antibacteriană, o funcționalitate foarte interesantă.

Atenție la dimensiuni – Beko GN163022S este așa cum te-ai aștepta – mare

Așa cum unii dintre cumpărători deja au spus în review-urile de pe magazinele online, atenție mare la capacitatea aparatului frigorific, pentru că – surpriză – Beko GN163022S este mare. Are o dimensiune de 179 cm înălțime, 91 cm lungime și o adâncime cu mânere de 72 cm. Dacă cumva nu ar intra aparatul frigorific standard pe ușa de la bucătărie (sau unde vreți să plasați aparatul frigorific), va trebui să îi dați ușile jos. Așadar, măsurați cu atenție sau căutați alte locuri unde Beko GN163022S va avea loc.

GN163022S de la Beko este o combină frigorifică care se pretează excelent persoanelor care caută un aparat frigorific cu capacitate mare de stocare și răcire, dar nu vor să dea o avere pe un model care are tehnologii care nu sunt neapărat atât de folosite precum dispenserul de apă sau ecranul led în exterior pentru control.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *