Plita incorporabila Beko HISW64220S pe Gaz, 4 arzatoare, Wok, Sticla Neagra – Pret Excelent!

Din categoria plitelor incorporabile destul de moderne, elegante, din sticla neagra, cu multiple beneficii, dar la un pret mai mult decat bun (verifica aici pret actualizat), face parte si plita Beko HISW64220S.

O plita cu alimentare pe gaz, dar cu aprindere electrica, Beko HISW64220S are, dupa cum e de asteptat de la o plita obisnuita, 4 arzatoare : 2 normale, de dimensiuni medii, unul mic si unul de tip Wok. De subliniat, asadar, ca are arzator pentru asezarea tigaii de wok, astfel incat sa iti poti prepara singur delicii asiatice, fara prea multe batai de cap.

Imi place, de asemenea, ca butoanele acestei plite sunt pozitionate frontal, fara a fi nevoie sa le manevrezi cand gatesti intr-o anumita parte a plitei, butoanele fiind situate in partea opusa. Problema e rezolvata astfel, fie ca esti stangaci sau dreptaci, butoanele fiindu-ti la indemana oricum.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Fiind neagra, este nu numai eleganta, ultramoderna, dar si usor de intretinut si curatat. In plus, se incadreaza perfect in designul oricarei bucatarii moderne. Materialul din sticla dura, ultrarezistenta, o face si mai eleganta, iar combinatia cu negru complet, chiar si la nivelul arzatoarelor, ii confera un aer si mai modern, futuristic chiar.

In rest, plita Beko HISW64220S are dimensiunile obisnuite pentru o plita incorporabila; masoara 9.8 cm in inaltime, 59 cm in latime si 51 cm in adancime. Are, asadar, forma aproximativ patrata a unei plite incorporabile (dar si clasice) obisnuite.

Plita incorporabila Beko HISW64220S

O plita incorporabila asemanatoare, tot pe negru, insa mai rustica, tot pe gaz, tot cu 4 aprinzatoare, dar fara aprinzator special pentru tigaie Wok si nici din sticla ceramica, ci din metal emailat, este Zanussi ZGG66414CA. Ce-i drept, e mai ieftina decat modelul prezentat mai sus, dar nu se potriveste atat de  bine intr-o bucatarie foarte moderna si nu prezinta nici avantajele sticlei sau ale arzatorului pentru Wok.

Le recomand insa pe ambele, insa as alege mai degraba plita Beko HISW64220S, pentru ca am ceva mai multa incredere in acest producator (mai am deja produse de la ei si sunt foarte O.K. in raportul calitate-pret) si pentru ca, la o diferenta destul de mica de pret, ai si sticla neagra, ceea ce o face usor de curatat si intretinut pe termen lung si ai si un accesoriu arzator mai special pentru a putea prepara mancaruri asiatice la wok.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *