Beko RCNA365E20ZXP – Combina frigorifica de capacitate 316 litri, Inox Antiamprenta si tehnologie No Frost

Pentru cei care caută o combină frigorifică de dimensiuni ceva mai medii dar cu tehnologii moderne și un design special, Beko RCNA365E20ZXP ar putea fi unul dintre variantele cele mai inspirate. 
Nu este o combină frigorifică foarte mare sau impresionantă ca dimensiuni sau care să fie pentru familii mari, așadar trebuie să știi din capul locului că este o combină frigorifică de dimensiuni obișnuite. Marele său avantaj este dat de design și tehnologiile prezente.

Beko RCNA365E20ZXP pe lângă design, are un avantaj mare că vine cu tehnologie No Frost (denumită de Beko NeoFrost), funcție de ionizare și are compartiment de tip EverFresh, pentru păstrarea pe termen mai îndelungant a alimentelor proaspete – în special a fructelor și legumelor.

Preț măricel, dar deseori în promoții bune

Prețul combinei nu este unul prea mic, ba chiar am putea spune că este destul de scump, însă intră deseori în oferta magazinelor online, așadar la un preț de sub 1600 – 1700 lei credem că este o combină frigorifică la preț bun. Așadar, urmărește permanent pentru oferte, iar când crezi că prețul te coafează, adaugă-l în coșul virtual și i-al acasă – ? verifică aici preț și disponibilitate

Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP
Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP

Consum redus de energie electrică

Chiar dacă mai toate combinele frigorifice se laudă astăzi cu eficiență energetică, trebuie să menționez și că această combină frigorifică de la Beko este un produs care se încadrează în clasa de eficiență energetetică A+.

Design de culoare inox care iese în evidență cu un display LED

Beko RCNA365E20ZXP are un design modern, de culoare inox. Panoul din față este din inox tratat antiamprentă, iar lateralele din tablă. Tabla laterală este ceva mai mată, pe când suprafața frontală este mai lucioasă, așa cum te-ai obișnui de la un material de acest tip.
Avantajul sistemelor antiamprentă este că nu rețin urmele de grăsime precum inoxul obișnuit. Totuși, este deja prezent cam pe toate aparatele frigorifice de acest tip.

Panou de comandă exterior și display LED elegant

Designul este unul care poate ar părea clasic, dar culoarea îl face modern și mai ales prezența unui display LED care care și rol de panou de comandă.

Acest panou de comandă are avantajul că este poziționat în exterior și tot de aici puteți regla diferite funcții ale combinei frigorifice, inclusiv temperatura din congelator și din unitatea de frigider. În general temperatura la care se păstrează alimentele în congelator este de -18 grade iar în frigider la 1-2 grade. 

Beko RCNA365E20ZXP
Beko RCNA365E20ZXP

După cum se observă, Beko RCNA365E20ZXP nu are mânere exterioare, așadar deschiderea se face prin mânere integrate direct în carcasa ușii, în partea inferioară a ușii frigiderului respectiv partea superioară a deschiderii congelatorului.
Ușile, desigur, sunt reversibile, așadar puteți să optați pentru deschiderea în orice parte doriți. În mod standard deschiderea este spre dreapta.

Dimensiuni normale – Beko RCNA365E20ZXP vine cu dimensiuni normale, practic cea mai întâlnită dimensiune pe care am văzut-o pentru combine frigorifice – 185.3 cm înălțime și 59.5 x 65 cm pe laterale, adâncimea fiind poate cu vreo 5 cm mai mare decât ne-am aștepta, nefiind astfel un pătrat perfect la bază.

Poate ce îi lipsește ar fi un dispenser de apă, dar pentru cei care doresc această funcționalitate există modelul foarte asemănător Beko RCNA400E21DZXP, ușor mai mare în dimensiuni (dar și în preț).

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Compartimentare inteligentă

Volumul net total al combinei frigorifice de 316 litri este împărțit inteligent și foarte practic. Astfel, frigiderul are un volum de 219 litri iar congelatorul un volum net de 97 litri, ori la congelator deja vorbim de o capacitate care permite să stochezi pe termen mai lung preparate congelate.

Frigiderul vine cu două lăzi foarte practice pentru depozitate fructe și legume sau mai multe brânzeturi. Aceste două lădițe sunt așezate în partea de jos și au avantajul și a unui flux de aer care duce direct în compartiment, cel de sus fiind EverFresh+ iar cel de jos compartiment care se setează pe 0 grade Celsius.

Frigiderul are practic trei rafturi, cu două rafturi din sticlă securizată. Acestea însă nu sunt ajustabile pe înălțime decât foarte puțin partea superioară, dacă se renunță la suportul pentru vinuri.
Da, Beko RCNA365E20ZXP vine cu un raft special pentru vinuri, foarte practic pentru cei care au obiceiul unui vin roșu sau alb din când în când. Totuși, pentru cei care vor spațiu, se poate renunța la acest suport.

Ușa frigiderului are 3 rafturi, una pentru sticle mari, una pentru sticle medii (de ex cutia de lapte) și un compartiment închis, bun pentru depozitarea citricelor, ouălor sau untului. 

Congelatorul lui Beko RCNA365E20ZXP are patru rafturi de dimensiuni diferite. Compartimentul de sus răcește cel mai repede, așadar puteți pune acolo preparatele pe care le vreți congelate cel mai repede.
Congelatorul are funcție de super congelare, dar nu impresionează neapărat prin capacitatea de congelare – 5 kilograme / 24 ore.
Poate ce e un avantaj mare este că echilibrul termic în interiorul aparatului frigorific este foarte bine menținut prin autonomia extinsă de 21 ore în cazul întreruperii cu energie electrică. Desigur, asta dacă nu deschideți (prea des) ușa frigiderului când lipsește alimentarea cu energie electrică.

Silențiozitatea nu este punctul forte al acestui aparat frigorific de la Beko, având 43 decibeli, dar este deja un lucru caracteristic combinelor frigorifice cu tehnologie No Frost să nu fie neapărat cele mai silențioase. Totuși, la cei 43 decibeli nu este dramatic, doar păcat că în ultimii 5 ani nu s-au făcut progrese în direcția aceasta.

Una peste alta, Beko RCNA365E20ZXP este o combină frigorifică care poate fi perfectă familiilor mici prin dimensiunea sa, oferă o compartimentare foarte bună, arată excelent și are funcții moderne care îl fac o combină frigorifică care a primit multe reviewuri bune de la cumpărători. Iar la cum arată specificațiile sale, nici nu este de mirare.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *